hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ABD'nin gündemine oturdu: Trump'tan şaşırtan adım

    ABD’de Cumhuriyetçi Partinin Başkan Aday adayı ve eski Başkan Donald Trump bu kez İncil satmak için kolları sıvadı. Arkadaşının sahibi olduğu firma tarafından çıkarılan İncil'in reklamını yapan Trump, yeniden Hristiyanlığı yükseltme çağrısı da yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin Başkan Aday Adayı Donald Trump İncil reklamı yaptı. Trump, ‘Tüm Amerikalıların evlerinde bir İncil olmalı ve benim çok var. Bu benim en sevdiğim kitap, çoğu insanın en sevdiği kitap” dedi.

    Üzerine ‘Tanrı Amerika'yı korusun' yazısı basılı kitabı satan Donald Trump, kendi sloganını ‘Dinimizin Emri’ diye savundu ve “Bu kitap bize Amerika'yı yeniden harika yapmayı anlatıyor. Amerika'yı yeniden harika yapmak bizim dinimiz” sözlerini kullandı.

    'Tanrı’yı koruyalım' diyerek Hristiyanlara seslenen Trump, “Tanrı’yı seviyoruz. Tanrıyı destekleyen her şeyi korumamız gerekiyor” dedi.

    56 dolara satışa sunulan İncil'i almalarını isteyerek, "Hepinizin 'Tanrı ABD’yi korusun' İncil'ini almanız gerektiğini ve Hristiyanlık değerlerimizi yaymamıza yardım etmeniz gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

    Eski Başkan Trump daha önce de kampanyası için birçok satış yapmış, reklam kampanyalarına yüz olmuştu. Üzerinde ABD bayrağı olan altın renkli spor ayakkabıların reklamını yapmıştı. Trump ayrıca şişesi 100 dolara da parfüm satmaya devam ediyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow