hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yardım can aldı! 12 kişi boğuldu 6 kişi ezildi!

    KAYNAKCNN TÜRK

    İsrail'in sınırlardan yardım girişini engellediği Gazze'ye son çare olarak yapılan hava yardımları, yine can aldı. Atılan yardımlara erişmek için akıntının yüksek olduğu denize giren 12 Gazzeli boğuldu, 6 Gazzeli ise çıkan kaosta ezilerek hayatını kaybetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    HAVADAN DÜŞEN YARDIMLAR CAN ALIYOR

    Aylardır İsrail'in saldırılarıyla mücadele eden Gazzeliler, "Gıda ve suya" ulaşmaya çalışırken hayatını kaybediyor. İsrail'in yardım tırlarının girişine izin vermediği Gazze'de büyüyen kıtlık sonucu, son çare olarak hava yardımları yapılıyor. Fakat bu yardımlar, açlık savaşlarının başladığı Gazze'de daha büyük bir kaosa neden oluyor.

    Yardım can aldı 12 kişi boğuldu 6 kişi ezildi

    GAZZELİLER BOĞULARAK HAYATINI KAYBEDİYOR

    Genellikle denize düşen yardımlara ulaşmak isteyen Gazzeliler, denizdeki büyük akıntıya meydan okuyamayıp boğularak hayatını kaybediyor. Haftalardır doğru düzgün gıdaya ulaşamayan Gazzeliler arasında, karaya düşen yardımları paylaşırken de kaos çıkıyor. Gazzeliler bir parça temiz suya ve gıdaya ulaşmaya çalışırken, canından olabiliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yardım can aldı 12 kişi boğuldu 6 kişi ezildi

    SINIR KAPISINDAN GELECEK YARDIMLAR BEKLENİYOR

    Gazze Şeridi'ndeki açlık durumu, giderek riskli bir hale geliyor. Gazzeliler, sınır kapısından gelecek yardımları bekliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow