hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti'den emekli maaşı açıklaması

    KAYNAKCNN TÜRK

    Emekli maaşlarında bir düzenleme olacak mı? AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu seçim sonrasını işaret etti. "Haziran sonu temmuz başı itibarıyla emekliler başta olmak üzere tüm çalışanlarla ilgili daha iyileştirici, alım gücünü artıcı değerlendirmelerimizi kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Haziran sonu temmuz başı itibari ile de emeklilerimiz başta olmak üzere tüm çalışanlarla ilgili de daha iyileştirici daha alım gücünü arttırıcı değerlendirmelerimizi kamuoyu ile paylaşacağız ve düzenlemelerimizi de gerçekleştireceğiz.”

    Emekli maaşları ile ilgili bir düzenlemeye gidilecek mi? AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, seçim sonrasını işaret etti. “31 Mart’a kadar tekrar toplanması gündemimizde değil. 2024 yılı emekliler yılı olarak ilan edildi. Emeklilerimizin alım gücünü arttırmaya tüm çalışanlarımızla beraber hepsini daha iyi bir noktaya taşıma noktasında irademizin tam bir birliktelik içinde olduğunu ifade etmek isterim.”

    AK Partiden emekli maaşı açıklaması

    AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu emeklilere yapılacak iyileştirmede kararlı olduklarını vurguladı. Emeklilerle birlikte çalışanların da alım gücünü artıracaklarını söyledi. “Şundan herkes emin olsun ki başka emekli tüm memur, esnaf tüm kesimlere dönük olarak enflasyona ezdirmeyecek, alım gücünü artırma daha iyi imkanları sunma noktasında her zaman irademizi, gayretimizi ortaya koyduk. İlerleyen süreçlerde de buna dair düzenlemelerimizi kamuoyuyla paylaşmış olacağız.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow