hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (29-03-2024)

    Marmara Bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık İstanbul’da 18, Edirne’de 25, Bursa’da 23, Kocaeli’de 24 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinin kıyı kesimlerinde parçalı ve az, iç kentlerde çok bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık bölgede 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor. Hafta sonu ise birçok ilde 25 derecenin de üzerine çıkması bekleniyor.

    Akdeniz Bölgesinin batı kentlerinde sağanak yağışlar görülüyor, bölgenin kalanında gökyüzü parçalı ve çok bulutlu. Sıcaklık Antalya’da 27, Adana’da 28, Kahramanmaraş’ta 23, Hatay’da 24 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde sağanak yağışlar etkili oluyor.  Sıcaklık Ankara’da 19, Eskişehir’de 22, Kayseri’de 15, Sivas’ta 17 derece ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık ise Bolu’da 21, Samsun ve Trabzon’da 19 derece ölçülüyor. Bölgede yağışların etkisini hafta sonu yitirmesi bekleniyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin batı kentlerinde yağışlı, kuzey ve güney kesimlerinde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklıklar Kars’ta 14, Malatya ve Elazığ’da 18, Hakkari’de 12 dereceye yükseldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık bölgede 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor. Hafta sonu bölgede az bulutlu bir gökyüzünün görülmesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow