hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altınok: “Ankara'nın artık yavaşlamaya tahammülü yok”

    KAYNAKCNN TÜRK

    Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Yenimahalle Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuştu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın verdiği sözleri tutmadığını söyleyen Altınok "Yavaş'ın mumu 31 Mart'a kadar yanacak" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Yalancının mumu yatsıya kadar yanıyor doğru mu? Yani Yavaş'ın mumu da 31 Mart’a kadar yanacak doğru mu? Çünkü 100 tane söz vermiş 90 tanesini yerine getirmemiş doğru mu?” Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın verdiği sözleri yerine getirmediğini söyledi. Yavaş'ı bu sözlerle eleştirdi.

    Altınok: “Ankaranın artık yavaşlamaya tahammülü yok”

    Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Yenimahalle'de Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuştu. Seçim vaatlerini bir kez daha hatırlattı. “Su fiyatlarını yüzde 50 indireceğiz. Emeklilerimize ulaşımı ücretsiz yapacağız. Binen emeklimizin parasını tabii ki minibüs ve otobüs esnafımıza tıkır tıkır ödeyeceğiz. 18 yaş ve üniversite öğrencilerimize ulaşımı ücretsiz yapıyoruz.”

    Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hayata geçireceğini de söyledi. “Kentsel dönüşümü hızla devreye sokacağız yamaç evleri dahil. Yavaş var ya, var olan teleferiği de çalıştıramıyor. Bizim sözümüz Yavaş’ın sözüne benzemez. O zaten söylediği her şeyi yapmamış.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow