hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ankara'daki büyük yangın kundaklama mı? 1 kişi tutuklandı

    Hurdacılar Sitesi'nde öğle saatlerinde başlayan ve kısa sürede yayılan yangın, 16 saatlik bir müdahalenin ardından itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Öte yandan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile yangınla ilgili olarak 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 1'i tutuklanırken 4 kişinin işlemleri devam ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada "Ankara İli Yenimahalle İlçesi İvedikköy Mahallesi Hurdacılar Sanayi Sitesinde meydana gelen yangın olayı ile ilgili mahallinde yapılan araştırmalar neticesinde yangına sebebiyet verdikleri değerlendirilen ve görgü tanığı tarafından teşhis edilen A.F.E isimli şüpheli ile birlikte diğer şüpheliler A.E.İ, F.E.A, A.E.İ, M.E.İ Ankara İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince yakalanmış olup Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca verilen talimata istinaden gözaltına alınmıştır." denildi.

    1 KİŞİ TUTUKLANDI

    Şüphelilerden A.F.E.’nin 18 yaşından küçük olması nedeniyle ifadesi bizzat Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Çocuk Suçları Soruşturma Büromuzda alınmış, ifadesini müteakip şüpheli sevkedildiği Ankara 9. Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanmıştır.

    Diğer 4 şüpheli gözaltında bulunmakta olup soruşturmaya devam olunmaktadır.

    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow