Avukat anne Meclis'te

{ title }

SONRAKİ VİDEO

Duruşmaya bebeği ile birlikte girmesiyle Türkiye gündemine gelen Avukat Feyza Altun Meriç, Meclis'te çocuklu annelerin sorunları için destek aradı. Siyasiler kavgalı toplantılarına ara verdiler, Ali bebeği kucaklarına alıp çalışan annelere mesaj gönderdiler.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Çalışan annelerin sorunlarını dile getirmek için bebeğiyle duruşmaya girmişti. Bu kez Ali bebekle Meclis'e geldi. İlk durak AK Parti grubu oldu. AK Parti Grup Başkanvekili Belma Satır, Avukat anne Feyza Altun Meriç'in çözüm önerilerini içeren 10 sayfalık raporunu Başbakan ve Cumhurbaşkanı'na ileteceğini söyledi. 

İkinci durak CHP grubuydu. CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Ali bebeği kucağına alarak sevdi. Gök, "Haklı eylemenizde sizinle beraberiz, sizi Ali'den ayırmayacağız" dedi. 

Avukat anne Feyza Altun Meriç ve Ali bebeğin son durağıysa HDP grubu oldu. HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan'ın bebek sevgisi kameralara yansıdı. 

Avukat anne Meclis'te

Bebeğiyle duruşmaya giren anneye destek yağdı

Duruşmaya böyle girmişti

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow