hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'nin para sayma soruşturması: 5 ismin savcılık ifadesi tamamlandı

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP'li pek çok ismin bir bavul dolusu parayı saydığı anlara dair görüntülerin yankısı sürüyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavlığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında ise o odadaki 5 ismin savcılık ifadeleri tamamlandı. Peki kritik soruşturmadaki son durum ne? Yanıtı CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Bilal Söyleyenoğlu'nun haberinde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Deste deste paralar ve dakikalarca o paraların sayıldığı anlar. CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda para sayma görüntülerinin yankıları sürüyor.

    Bir avukatlık ofisinde bavul dolusu paranın sayıldığı görüntüler hem kamuoyunda hem de siyaset cephesinde büyük yankı uyandırmış tepkilere neden olmuştu.

    CHPnin para sayma soruşturması: 5 ismin savcılık ifadesi tamamlandı

    6 kişinin kameralara yansıdığı o anlarda CHP eski İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, CHP İl Başkanlığı eski Basın Danışmanı Can Poyraz ve İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş de aynı odada bulunuyordu.

    Tartışma yaratan bu görüntüler üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı konuya ilişkin başlattığı soruşturma kapsamında İBB eski İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve son olarak İBB eski Basın Danışmanı Can Poyraz ve İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, geçtiğimiz günlerde Çağlayan Adliyesi’ne geldi, savcılıkta ifade verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHPnin para sayma soruşturması: 5 ismin savcılık ifadesi tamamlandı

    Ali Rıza Braka ismi Fatih Keleş'in ifadelerinde yer almıştı. Dosyada şüpheli sıfatıyla yer alan o anlarda paraları sayan isimlerden biri Ali Rıza Braka da soruşturma kapsamında ifade verdi ve ‘İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yakınlığı ile bilinen İmamoğlu İnşaat'ın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz da şüpheli sıfatıyla ifade veren isimler arasındaydı’ ifadesini verdi, adliyeden ayrıldı. Son olarak soruşturma kapsamında Turan Taşkın Özer'in de ifade vermesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow