hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dilan Polat'a bir dava daha! 7 yıl hapsi istendi

    KAYNAKCNN TÜRK

    Dört ayrı suçtan tutuklu bulunan Dilan Polat'a bir dava daha açıldı. Cezaevine girmeden önce bir sosyal medya fenomenine küfredip ölüm tehdidinde bulunan Polat, "Hatırlamıyorum" savunması yapsa da hakkında 7 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FENOMENE HAKARET EDEN POLAT'IN 7 YIL HAPSİ İSTENDİ

    Tehdit ettiği fenomen mahkemeye başvurdu, 4 ayrı suçtan tutuklu bulunan Dilan Polat hakkında bir dava daha açıldı. Polat bu kez de başka bir fenomen ile adliyelik oldu. 7 yıla kadar hapsi istendi.

     DİLAN POLAT ''HATIRLAMIYORUM'' DEDİ AMA

    Olay 24 Temmuz 2023 günü yaşandı. Dilan Polat bir fenomenle cezaevine girmeden önce sosyal paylaşım sitesi üzerinden tartışma yaşadı. Tartışma üzerine Polat, fenomene hakaret ve küfürle birlikte ölümle tehdit etti. Hakarete uğrayan fenomen mesajların görsellerini aldı, Avukatı aracılığı ile şikayetçi oldu. Savcılık tarafından ifadesi alınan Polat, "Söz konusu mesajları gönderdiğimi hatırlamıyorum" dedi.

    8 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILMIŞTI

    Savcılık suçun uzlaşma kapsamında kaldığını belirtti, Tarafların dosyası uzlaşmacıya gitti, ancak ikili uzlaşamadı. Savcılık, Polat hakkında zincirleme şekilde 'Kadına karşı tehdit' ve 'Hakaret' suçlarından 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Dilan Polat'ın komşularıyla yaptığı otopark kavgasında 'Hakaret', 'Yaralama' ve 'Birden fazla kişiyle tehdit' suçlarından 8 yıl 4 aya kadar hapsi istenmişti. Polat'a ayrıca Banu Parlak'ın güzellik merkezini kurşunlattığı gerekçesiyle yine 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow