hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul'da el değiştiren ilçeler hangileri?

    KAYNAKCNN TÜRK

    Türkiye'de büyük bir demokrasi şöleni yaşandı. Milyonlarca seçmen sandık başına gitti. İstanbul'da ise CHP adayı Ekrem İmamoğlu seçim yarışını önde bitirdi. Peki İstanbul'daki ilçelerde hangi partiler kazandı? Detaylar haberimizde...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye sandık başına gitti, milyonlarca seçmen oy kullandı. İstanbul'da da kıyasıya bir mücadele vardı. CHP adayı Ekrem İmamoğlu yarışı önde bitirdi. İmamoğlu, İstanbul'da ikinci defa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandı.

    İstanbulda el değiştiren ilçeler hangileri

    Oy kullanma işlemleri sabah saatlerinde başladı. 6 milyonu aşkın kişi sandığa gitti, oyunu kullandı. Yeni dönemde bazı ilçeler CHP'ye geçerken, bazı ilçeler de yine AK Parti'de kaldı. AK Parti yönetiminde olan bazı ilçelerde yarışı CHP'li adayla kazandı. Bayrampaşa, Beyoğlu, Tuzla, Eyüpsultan, Çatalca, Çekmeköy, Sancaktepe, Üsküdar, Beykoz, Şile ve Gaziosmanpaşa ilçeleri CHP yönetimine geçmiş oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başakşehir, Arnavutköy, Zeytinburnu, Beykoz, Pendik ve Sultangazi dahil İstanbul'da toplam 13 ilçe yine AK Parti dedi.

    Seçim çalışmaları sırasında da Maltepe, Esenyurt ve Küçükçekmece'de ise kimin kazanacağı merak konusuydu. Bu ilçe de el değiştirmedi, CHP'de kaldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow