hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kılıçdaroğlu afişlerini kim astı?

    Yerel seçime sayılı günler kala İstanbul’un bazı noktalarına asılan Kemal Kılıçdaroğlu afişleri dikkat çekti. Kılıçdaroğlu’na destek veren bir grup tarafından asıldığı öne sürülen afişlerde ‘Seni sırtından bıçaklayanlara oy yok’ mesajı yazıldığı görüldü. Bu afişleri kim, ne amaçla astı?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu afişlerle yeniden gündeme geldi. İstanbul’un bazı semtlerine asılan afişlerde ‘Seni sırtından hançerleyenlere oy yok’ yazısı dikkat çekti. Kimin astığı belli olmayan ve üzerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun resmi olan afişler birçok tartışmayı beraberinde getirdi.

    Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Tüm CHP'li adayları desteklediğini belirtti.

    Çağdaş Halk Derneği Genel Başkan Yardımcısı Tolgahan Erdoğan, “Son kurultayın tamamen siyasi değil, maddi bir kurultay olduğunu gördük. Bu nedenle Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylemleri vardı ama kendisine yapılan haksızlıklar neticesinde tabi kendisine gönül verenlerden bir kırgınlık söz konusu ve bunun sandığa yansıyacağını düşünüyorum. Ben açıkça şunu düşünüyorum; bunu yapanlarında Kemal Kılıçdaroğlu’na özellikle destek açıklaması yaptırmak için malum yerler tarafından özellikle astırıldığını düşünüyorum. Her ne kadar Kemal Bey son minvalde ‘CHP’nin bütün adaylarını destekliyorum’ dese de, şu an görüyoruz ki Kemal Kılıçdaroğlu’na gönül verenler de halen bir kırgınlık söz konusu. Tabi bu sadece İstanbul düzeyinde ve Ekrem İmamoğlu özelinde” konu ile ilgili  şu ifadeleri kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kılıçdaroğlu afişlerini kim astı

    2024 YEREL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow