hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kılıçdaroğlu'ndan açıklama: ''Seni hançerleyene oy yok'' pankartına ne dedi?

    KAYNAKCNN TÜRK

    Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Seni sırtından hançerleyenlere oy yok!!" yazan "Kılıçdaroğlu gönüllüleri" imzasıyla asılan pankartlara dair açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu "Partisinin seçimi kaybetmesini istiyor" iftirasına uğradığını söyledi. CHP adaylarına desteğinin tam olduğunu söyledi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel de Kılıçdaroğlu'nun o sözlerini değerlendirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Özel, ''Bir söylenti yayıyorlar. İsimsiz pankartlarla olmadık yazılar yazdılar. Bunu Kemal Kılıçdaroğlu taraftarları İmamoğlu'na oy vermeyecek gibi gösteriyorlar.'' dedi.

    İstanbul sokaklarında asılan pankartlar CHP'de tartışma yarattı. Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun resminin bulunduğu pankartlarda, "Seni sırtından hançerleyenlere oy yok!!" ifadeleri dikkat çekti. Ekrem İmamoğlu'na oy verilmeyeceğini işaret eden pankartlarda imza olarak "Kılıçdaroğlu gönüllüleri" yer aldı. Gözler CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çevrildi. O da sosyal medya hesabından sert sözlerle bir açıklama yaptı.

    Kılıçdaroğlundan açıklama: Seni hançerleyene oy yok pankartına ne dedi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Kılıçdaroğlu partisinin seçimi kaybetmesini istiyor." iddiasının iftira olduğunu söyledi. CHP adaylarına desteğinin tam olduğunu vurguladı. Değişimcilerin "Kılıçdaroğlu sahaya inerse duygusal kopuş olur, seçmen sandığa gelmez." çıkışlarını hatırlatması dikkat çekti. O teze sadık kaldığını söyledi ''İstenilen şekilde sessizce kenarda oturduğunu." ifade etti.

    Özel, ''Genel Başkanımıza bu twiti attıracak kadar ona haksızca saldıranlara ve onu bu açıklamayı yapmaya zorlayan bu düzene lanet olsun'' dedi.

    Kılıçdaroğlundan açıklama: Seni hançerleyene oy yok pankartına ne dedi

    Bu kez, ''Kılıçdaroğlu neden sessiz kalıyor, neden seçim için çalışmıyor?" Eleştirilerine uğradığını söyleyen CHP Eski Genel Başkanı partiye yapılan saldırılara karşı kurumsal kimliği korumak adına çalıştığının altını çizdi.

    Hem o pankartlar hem o açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özele soruldu. Pankartlar üzerinden söylenti yayılıyor dedi. Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları için ince davranış dedi.

    Özel,''Yeterince çalışmıyor dediklerinde de sahaya niye çıkmıyor dediklerinde açıkladı. Önceki dönem Genel Başkanların aktif kampanya yapması yok. Özgür Bey'e güvensizlik gibi algılanabilir dedi. Bu ince bir davranış.'' ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow