hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kutluay-Şener arasında nafaka krizi!

    2019 yılında boşanan eski Basketbolcu İbrahim Kutluay ve Manken Demet Şener arasında sular durulmuyor. Çiftin oğlu Ömer Kutluay Real Madrid basketbol takımına transfer olunca, Kutluay oğlunun geliri olduğunu öne sürüp nafaka ödememek için Demet Şener'e dava açtı. Kanal D Haber'e konuşan Şener ise ‘Zor durumda olmasına üzüldüm, bir yardım defilesi düzenlemeyi düşünüyorum” dedi. Detaylar İbrahim Konar ve Mehmet Çakırlar'ın özel haberinde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2019 yılında boşanan eski Basketbolcu İbrahim Kutluay ve Manken Demet Şener arasında nafaka krizi yaşandı.

    Oğulları Ömer Kutluay’ın  Real Madrid basketbol takımına transfer olması ile İbrahim Kutluay, iki çocuğu için ödediği '59 bin lira nafakayı artık ödemek istemiyorum’ diyerek eski eşi Demet Şener'e dava açtı.

    İbrahim Kutluay'ın avukatı "Ömer’in transfer olduğu kulüp tarafından tüm masrafları karşılanmaktadır. Ayrıca aktif iş hayatı ve geliri olduğu için kendi hayatını idame ettirecek olanaklara sahiptir. Dolayısıyla annesinin müvekkilden alacağı nafakaya ihtiyacı kalmamıştır" dedi.

    Şener'in avukatı ise İbrahim Kutluay’ın sadece gayrimenkullerden aylık 400-500 bin lira gelirinin olduğunu söyledi.

    Şener, “Bunca yıllık profesyonel, Türkiye’nin sayılı kulüplerinde inanılmaz anlaşmalarla oynayan, NBA’ye kadar giden İbrahim Kutluay'ın zor durumda olmasına da çok üzüldüm. Bir yardım defilesi falan düzenlemeyi de düşünüyorum kendisine. Böyle bir ironiyle kapamış olayım, bayağı komik geliyor. Ben her üç haftada bir Ömer’in yanındayım. Gittiğimde tüm ihtiyaçlarını karşılıyorum. Sonuçta annesinin ve babasının maddi durumuna ihtiyacı olan bir gençtir. Ömer'in Real Madrid’den aldığı herhangi bir maaş yoktur. Zaten Ömer’in velayeti bendedir, bir anlaşma yapılması gerekiyorsa bu anlaşmayı kanunen benim yapmam gerekir. Benim de yaptığım herhangi bir anlaşma yoktur, o yüzden verilen beyanlar da doğru değildir” ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow