hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Meral Akşener’de tepki: Hain ve zorbalar!

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP’ye sert sözlerle yüklendi. Hedefinde hem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hem de CHP Genel Başkanı Özgür Özel vardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’ın hedefinde eski ittifak ortağı CHP vardı. Hem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hem de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yüklendi.

    Meral Akşener iki isim için ‘hain ve zorba’ vurgusu yaparak, “Bugün geldiğimiz noktada aldığımız karara saygı göstermek yerine hepsinin teker teker hainlik ettiği de biz olduk" ifadelerini kullandı.

    Akşener önemli açıklamalar yapmasının beklendiği Ankara Keçiören’deki iftar programında konuştu. Eleştiri oklarının hedefinde en çok Mansur Yavaş vardı. Yavaş’ın 'İYİ Parti Ankara teşkilatı benimle çalışıyor' sözlerine tepki vererek, "Böyle bir ahlaksızlığa böbürlenmesine şaşırdım. O artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur. O nedenle de İYİ Parti’ye gelince, aslan kesilen bu arkadaşımızın, mevzu bahis CHP olduğunda dün olduğu gibi, bugün de munis ve itaatkar bir tutum sergilemesi fevkalade doğaldır" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Akşener, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın taş medreselerle ilgili sözleri üzerinden de Yavaş’a yüklenerek "Büyük Ülkücü Mansur Yavaş’tan bir ses, bir itiraz çıkabildi mı? Elbette hayır! Taş medreselilere yapılan, bu büyük terbiyesizlik karşısında ev kölesi Mansur Yavaş, efendisini, kızdırmamak için çıkıp da tek bir kelime söyleyemedi. Milliyetçiliğe sırtını dayayıp, Ankaralı kardeşlerimizi kandırmasına razı gelmeyeceğiz!" sözlerini kullandı.

    Meral Akşener CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bazı illerde iyi partinin adaylarının çekilmesi çağrısına da sert bir cevap verdi.

    Akşener, "'Ben adayımı seçtiremiyorum, siz adayınızı çekin' demek, ne demektir? Kardeşim, siz siyasetçi değil misiniz? Lafa gelince; 'Canın sağolsunlar. Muhalefete muhalefet etmemler' Ama gerçekler, anasının balkonu. Bir de çıkmış utanmadan; 'Ben Meral Hanım’a, abla derim' diyor Bu da artık, iyice moda oldu. İşi düşen, işine gelen hemen 'abla' edebiyatına sarılıyor. Demeyin kardeşim! Bana, abla mabla demeyin!" ifadelerini kullandı.

    Meral Akşener’de tepki: Hain ve zorbalar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2024 YEREL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow