hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP'li Yalçın'dan İmamoğlu'na eleştiri

    KAYNAKCNN TÜRK

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, muhalefeti "algı çalışması ve koltuk kapmaca hesapları peşinde olduğunu görmekteyiz" diyerek eleştirdi. Yalçın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ise "PKK'nın siyasi kanadının tam desteğini almak için çırpınmakta" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yerel seçimlere sayılı günler kala yazılı açıklama yaptı. Yalçın'ın hedefinde muhalefet partileri ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu vardı.

    Açıklamasında, "Muhalefet bağlaşıklarının, proje ve hizmetleriyle halka kendilerini beğendirmek yerine, sürekli algı çalışması ve koltuk kapmaca hesapları peşinde olduğunu görmekteyiz." dedi. Muhalefetin perişan ve dağınık bir fotoğraf verdiğini ifade eden Yalçın, İstanbul'da kazanması için tavşan adaylarla halkın aldatılmaya çalışıldığı savundu.

    MHPli Yalçından İmamoğluna eleştiri

    Yalçın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da eleştirdi. “İmamoğlu, PKK'nın siyasi kanadının tam desteğini almak için çırpınmakta, bu yüzden DEM Parti'yi eleştirmeye kalkan CHP'lileri tehdit edip onlara hışımla parmak sallamaktadır. CHP, DEM'le eklemlenip artık CH(P)KK adını almış, Ekrem İmamoğlu da Ek-DEM İmamoğlu olmuştur. İmamoğlu Ek-DEM ile Yavaş Mansur, boylarının ölçüsünü alacaktır.”

    Yalçın, "Koltuklarını korumak için durmadan saf, kanat ve kanaat değiştiren politika kuşlarının kanadını 31 Mart'ta bizzat millet yolacaktır." dedi.

    Semih Yalçın CHP'de para soruşturması ile ilgili de "artık istikametini yitirmiş olan CHP'nin yeni siyasi kıblesi de Kandil'dir. CHP, güneşi zapt etme iddiasından vazgeçip Kandil'in kör ışığına fit olmuştur." dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow