hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özel-İnce arasında "seçim gecesi" polemiği

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı bir programda 2018’de CHP'den Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'ye yönelik dikkat çeken ifadeler kullandı. "Bütün bir gece ortada olmamasının gençler üzerinde yarattığı travmatik durum vardı" dedi. İnce, Özel'in bu ifadelerine bakın ne yanıt verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Cumhurbaşkanı seçiminde adayın gideceğim YSK'nın önünde olacağım deyip, bütün bir gece ortada olmamasının gençler üzerinde yarattığı travmatik durum vardı.” Yerel seçimlere 5 gün kala 5 yıl önceki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini anlattı. Muharrem İnce'nin 2018'de CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olduğu dönemi hatırlattı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçim gecesi için Muharrem İnce’yi eleştirdi.

    Özel-İnce arasında seçim gecesi polemiği

    2018'de seçim sonrası Muharrem İnce ile ilgili pek çok iddia gündeme gelmiş, tartışmaya neden olmuştu.

    Özgür Özel'in seçim gecesini hatırlatarak İnce’ye yönelik ifadelerine Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce sosyal medya hesabından cevap verdi. İnce, HDP üzerinden yüklendi. "Özgür Özel, bana sorduğun 2018 seçim gecesinde sen neredeydin? HDP'nin barajı geçtiğini öğrenince sevinç naraları atıp havalara zıplayan sen değil miydin?" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özel-İnce arasında seçim gecesi polemiği

    İnce paylaşımında ayrıca, "Özgür Özel, 2018 seçim gecesinde nerede olduğumu sormuşsun. Bunu, sana çırağım diyen ustana sor. Sen bilmezsin, o dönemler çıraktın. Sistemin nasıl çöktüğünü o sana anlatsın." ifadelerine de yer verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow