hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özgür Özel'den teşekkür ziyareti

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel yeni seçilen belediye başkanlarıyla Ankara’da buluşacak. Özel, belediye başkanları ve il başkanlarıyla 20-21 Nisan’da yapılması planlanan toplantıda, izlenecek yol haritasına ilişkin uyarı ve tavsiyelerde bulunacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel yeni seçilen belediye başkanlarıyla bir araya gelecek. O buluşma 20-21 Nisan’da Ankara’da gerçekleşecek.

    CHP, 31 Mart yerel seçimlerinde 14’ü büyükşehir, 21’i il, 337’si ilçe ve 48’i belde olmak üzere 420 belediye kazanmıştı.

    Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Özel ’in toplantıda il başkanları ve belediye başkanlarına izlenecek yol haritasına ilişkin değerlendirme, tavsiye ve uyarılarda bulunması bekleniyor.

    Özel’in, başkanlara “Çok çalışacağız. Rehavet yok” mesajı vereceği belirtiliyor.

    Ayrıca eski Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in başında olacağı yerel yönetimler eşgüdüm, denetim ve eğitim birimi kurulacak. Belediyeler haberli, habersiz bu birim tarafından siyasi açıdan denetlenecek. İşte o plana ilişkin de Özgür Özel toplantıda belediye başkanları ve il başkanlarına bilgi verecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özel, bu hafta CHP’nin uzun yıllar sonra kazandığı seçim çevrelerinden başlamak üzere seçim kazanılan illere de teşekkür ziyaretlerine çıkacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow