hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Saldırıya uğrayan kadın CNN TÜRK'e konuştu: Ben o gün ölebilirdim!

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmaray İstasyonunda güvenlik görevlisi olarak çalışan 34 yaşındaki Gülhan Karaderili, geçtiğimiz günlerde aynı istasyonda temizlik görevlisi olarak çalışan Çetin Aktay'ın saldırısına uğradı. Ölümün kıyısından dönen genç kadının yüzüne 40 dikiş atıldı. Gülhan Karaderili o anlarda ve sonrasında yaşadıklarını CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz'a anlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yer İstanbul Marmaray Göztepe istasyonu. Gülhan Karaderili o istasyonda güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu.

    Gülhan Karaderili, Çetin Aktay'ın bıçaklı saldırısına uğradı. Yüzünden, sırtından ağır bıçak darbeleri aldı. Yüzüne kırk dikiş atıldı.

    Saldırıya uğrayan kadın CNN TÜRKe konuştu: Ben o gün ölebilirdim

    Saldırı anlarını anlatan Gülhan Karaderili o anları, “Ben o gün ölebilirdim. Bana doğru koştu ve bıçağı bir anda bana doğru saplamaya başladı. Şahıs kafamı arkaya doğru indirdi ve aşağıdan bıçakladı” sözleriyle anlattı.

    Üstelik saldırı göz göre göre geldi. Karaderili, “Yaklaşık iki sene oldu defalarca suç duyurusunda bulundum, koruma kararı aldırdım. En son 8 Mart’ta beni aradı ve beni işimden edersen seni öldürürüm ve keserim gibi cümleler kullandı. Kesinlikle serbest kalmasını istemiyorum en ağır cezayı almasını istiyorum.” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Saldırıya uğrayan kadın CNN TÜRKe konuştu: Ben o gün ölebilirdim

    Gülhan Karaderili’nin annesi de “Çocuğumuzu biz bu caniler için yetiştirmiyoruz. Bu cani bizi iki senedir tehdit ediyor Gülhan seni öldüreceğim diye evimizi taşlıyor, içki şişelerine boğuyor. Bir anne çocuğunu 9 ay gezdiriyor bir cani çıkıyor saldırıyor. Bugün benim kızıma yapan yarın başkasına da yapacak” ifadelerini kullandı.

    Saldırgan Çetin Aktay önce gözaltına alındı. Ardından tutuklandı. Genç kadının tek bir isteği var ölmemek ve adalet.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow