hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    1 Nisan'da okullar tatil mi? Üniversiteler ve liseler de tatil mi? Bütün okullar mı tatil? 1 Nisan 2024 hangi okullar açık, hangi okullar kapalı?

    1 Nisanda okullar tatil mi Üniversiteler ve liseler de tatil mi Bütün okullar mı tatil 1 Nisan 2024 hangi okullar açık, hangi okullar kapalı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    31 Mayıs 2024 Türkiye Mahalli İdareler Seçimleri yapılacak. Seçimin ertesi günü pazartesi olması sebebiyle okulların tatil olup olmadığı sorgulanıyor. Peki ama 1 Nisan tatil mi?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    31 Mart seçimleri için milyonlarca kişi sandık başında gidiyor. Seçimlerin ertesi günü okulların açık olup olmadığı da sorgulanıyor. Öğrenciler 1 Nisan 2024 Pazartesi günü okuların tatil olduğu yönündeki açıklamaları araştırıyor. Peki ama resmi bir açıklama geldi mi?

    1 Nisan okullar tatil mi ?

    Seçimin ertesi günü ise öğrenciler okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda açıklamaların gelmesini bekliyor. Konu hakkında henüz açıklama bulunmuyor.
     
     
     Ancak 14 ve 28 Mayıs günü yapılan seçimlerde ertesi gün, Pazartesi okullar tatil edilmişti. Aynı şekilde 1 Nisan günü de okulların tatil edilmesi bekleniyor.
     
    Üniversitelerle ilgili tatil açıklaması YÖK ve Rektörlüklerden yapılacak açıklamalarla netleşecek. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow