hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Benan Topbaş Benan Topbaş

    Adım adım Ay tutulmasına doğru! Hayatımızda neler değişecek?

    20.03.2024 Çarşamba | 15:30Son Güncelleme:

    25 Mart 2024 tarihinde Terazi Burcunda Yarı Gölgeli Ay Tutulması gerçekleşecek. Tutulma anının haritasında Yükselen burç İkizlerde. Hava elementlerinin aktif olacağı bir Tutulma bütüne hayırlı olsun...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2024'ün ilk Ay tutulması 25 Mart'ta yarı gölgeli tutulma şeklinde yaşanacak. Amerika, Antarktika, Alaska ve kuzeydoğu Rusya'dan izlenebilecek tutulma, Türkiye'den görülemeyecek.

    Ay tutulmaları bizim için oldukça önem taşıyan bir olay. Ruhumuzun derinlerinde hissetmeye başladığımız değişim ve dönüşümün ayak sesleri aslında.  Dolunay enerjisi taşıdığını söyleyebiliriz yani bir bitişi, defterlerin kapanmasını ifade eder.

    Hayatımızda kökten değişmesi gereken konuların varlığını bize vurgulayan bu Tutulmada esas gündem Terazi burcu konuları olan romantik, ticari ve hatta düşmanca ilişkiler, adalet hak hukuk güzellik, estetik konuları olacak. 

    Tutulma 113 nolu saros döngüsüne sahip. Saros döngüleri tutulma sırasında hem yatay hem de düşey düzlemdeki konumların aynı olduğu iki tutulma arasındaki süredir. Bu saros numarasında tutulma en son 14 Mart 2006’de 24° Başak’ta Ay Tutulması olarak gerçekleşmiş. Yani hep birlikte 14 Mart 2006 tarihine ve 1-2 ay sonrasını hatırlamaya çalışalım bakalım neler yaşanmış. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gündemler aşağı - yukarı aynı olacaktır. Büyük bir değişim ve dönüşüm bizleri bekliyor. Anın haritasında ise Güneş 11. evde ve Ay 5. evde. Yani ben-sen dengesini anlamamız ve öğrenmemiz gereken bir dönem. Harita da Balık burcu yoğunluğu da olması duygusal yoğunluğun dolu olduğu bir döneme işaret ediyor.

    Bu tutulmada iyi ve kötü duygularınızı paylaşmayı öğrenmelisiniz. Böbrek, mesane, damarlar, deri, pankreas bu dönem daha hassas olan organlardan.

    BU DÖNEM AMAN DİKKAT AMELİYAT OLMUYORUZ OLDUKÇA RİSKLİ! 

    Terazi burcunda gerçekleşecek olan bu tutulma, Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını daha da etkileyecek. 

    DEĞİŞMEKTEN VE DÖNÜŞMEKTEN KORKMAYIN! BU BİZLERE İYİ GELECEK!