hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Benan Topbaş Benan Topbaş

    Mart ayında burçları neler bekliyor?

    29.02.2024 Perşembe | 12:31Son Güncelleme:

    Aylık burç yorumunuzu okudunuz mu? Aşk, sağlık, para, iş ve aile konularında sizleri neler bekliyor? İşte aylık burç yorumları... (Yorumları okurken yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mart ayı gündem epey yoğun olacak. Hatta şöyle desek daha doğru: Dananın kuyruğu kopacak... 

    10 Mart'ta gerçekleşecek yeni ay, 21 Mart bahar ekinoksu ve 25 Mart'ta gerçekleşecek olan yılın ilk ay tutulması ve Dolunay.. 

    Hadi gelin bakalım gündemde neler var... 

    Güneş 20 Mart tarihinde Merkür de 10 Mart tarihinde  Koç burcuna geçiş yapacak, Venüs 11 Mart tarihinde Mars 22 Mart tarihinde Balık burcuna, geçiş yapacak. 

    Artık yavaş yavaş Koç burcu konuları hayatımıza dahil olacak. Yani tutkuları, cesareti ve canlılığı simgeler. İnisiyatif kullanma becerisi, liderlik kabiliyetini ortaya çıkarır. Daha flörtöz olabiliriz mesela. İlkbaharı müjdelediği için de ayrı bir heyecanlı da olabiliriz. 

    İşte bu ay burçları bekleyenler... 

    KOÇ 10 Mart'ta gerçekleşecek yeni ay ile  Ruh sağlığınız, düşünceleriniz ve hayat felsefeniz hakkında yeni düşünceler edineceğiniz gündemler meydana gelecektir.  25 Mart'ta gerçekleşecek olan yılın ilk ay tutulması ile Çalışma ortamınız, sağlığınız ve günlük aktivitelerinizle ilgili yeni gündemler meydana gelecektir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BOĞA 10 Mart'ta gerçekleşecek yeni ay  ile arkadaş çevreniz, kredi ve borç mevzularıyla alakalı gündemler yaşayabilirsiniz.  25 Mart'ta gerçekleşecek olan yılın ilk ay tutulması ile Çocuklarla ya da aşk hayatıyla ilgili bazı gündemler meydana gelecektir.

    İKİZLER 10 Mart'ta gerçekleşecek yeni ay ile  İş hayatınızla ve maddi konularla alakalı yeni gündemler meydana gelecektir.  25 Mart'ta gerçekleşecek olan yılın ilk ay tutulması ile Aile, ev ve yaşadığınız yerle alakalı bir çok gündem meydana gelecektir.

    YENGEÇ 10 Mart'ta gerçekleşecek yeni ay ile Yurtdışı bağlantılı konular, inançlar ve yüksek eğitimle alakalı bir çok gündem meydana gelecektir. 25 Mart'ta gerçekleşecek olan yılın ilk ay tutulması ile Yakın çevreyle olan ilişkileriniz ve eğitim hayatınızla alakalı gündemler meydana gelecektir.

    ASLAN 10 Mart'ta gerçekleşecek yeni ay ile Kredi,borç, miras konularıyla alakalı gündemler meydana gelecektir.  25 Mart'ta gerçekleşecek olan yılın ilk ay tutulması ile Maddi konular, ev, emlak ve arsa ile alakalı yeni gündemler meydana gelecektir.

    BAŞAK 10 Mart'ta gerçekleşecek yeni ay ile Ortalıklar, evlilikler ve ikili ilişkilerle alakalı gündemler meydana gelecektir. 25 Mart'ta gerçekleşecek olan yılın ilk ay tutulması ile Kendi iç dünyanıza döneceğiniz ve kendinizi anlayacağınız yeni gündemler meydana gelecektir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TERAZİ 10 Mart'ta gerçekleşecek yeni ay ile Çalışma ortamınız, sağlığınız ve günlük aktivitelerinizle ilgili yeni gündemler meydana gelecektir. 25 Mart'ta gerçekleşecek olan yılın ilk ay tutulması ile Ruh sağlığınız, düşünceleriniz ve hayat felsefeniz hakkında yeni düşünceler edineceğiniz gündemler meydana gelecektir.

    AKREP 10 Mart'ta gerçekleşecek yeni ay ile Çocuklarla ya da aşk hayatıyla ilgili bazı gündemler meydana gelecektir. 25 Mart'ta gerçekleşecek olan yılın ilk ay tutulması ile Sosyal çevrenizle ve geleceğe dönük hedeflerinizle ilgili gündemler meydana gelecektir.

    YAY 10 Mart'ta gerçekleşecek yeni ay ile  Aile, ev ve yaşadığınız yerle alakalı bir çok gündem meydana gelecektir. 25 Mart'ta gerçekleşecek olan yılın ilk ay tutulması ile İş hayatınızla ve maddi konularla alakalı yeni gündemler meydana gelecektir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OĞLAK 10 Mart'ta gerçekleşecek yeni ay ile Yakın çevreyle olan ilişkileriniz ve eğitim hayatınızla alakalı gündemler meydana gelecektir. 25 Mart'ta gerçekleşecek olan yılın ilk ay tutulması ile Yurtdışı bağlantılı konular, inançlar ve yüksek eğitimle alakalı bir çok gündem meydana gelecektir.

    KOVA 10 Mart'ta gerçekleşecek yeni ay ile Maddi konular, ev, emlak ve arsa ile alakalı yeni gündemler meydana gelecektir. 25 Mart'ta gerçekleşecek olan yılın ilk ay tutulması ile Kredi,borç, miras konularıyla alakalı gündemler meydana gelecektir.

    BALIK  10 Mart'ta gerçekleşecek yeni ay ile Kendi iç dünyanıza döneceğiniz ve kendinizi anlayacağınız yeni gündemler meydana gelecektir. 25 Mart'ta gerçekleşecek olan yılın ilk ay tutulması Ortalıklar, evlilikler ve ikili ilişkilerle alakalı gündemler meydana gelecektir.