hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Binnur Zaimler Binnur Zaimler

    Mars Terazi burcuna geçti. Peki şimdi ne olacak?

    17.11.2015 Salı | 10:13Son Güncelleme:

    Mars bizim yaşam gücümüz, cesaretimizdir. Kurumsal hayatta şirketlere atılım yapma cesaretini de Mars verir. Risk alma, adım atma ve harekete geçme Mars ile mümkün olur. Bir şirketin temkinli mi, cesur mu, büyümeye iştahlı mı olduğunu kuruluş tarihli haritasındaki Mars anlatır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mars 3 Ocak 2016’ya dek Terazi burcunda kalacak. Peki bu dönemde neler beklemeliyiz?

    • SÖZLEŞMELER: Bu dönemde şirketlerin, kurumsal yapıların yeni sözleşmeler imzaladığını göreceğiz. Şimdi hazırlanan ve imzalanan sözleşmeler, dengeli, tüm tarafların yararına kazan-kazan ilişkisi içinde oluşturulabilir. Şirketlerin sözleşme yönetimi altında ellerindeki tüm arşivi gözden geçirmelerini, gerekli güncellemeleri yapmalarını tavsiye ederim. Hukukçuları yakınınızda tutun. 

    • İKNA GÜCÜ: İkna gücü, kuvvetli iletişim ve müzakere gerektiren alanlarda başarılı olmamız mümkün. Şirketler açısından pazarlığa oturmak, yeni işbirlikleri oluşturmak, farklı alanlarda yeni ortaklıklar aramak ve bulmak mümkün olacak. Ortaklıklar, hisse paylarındaki değişiklikler gündeme oturacak. 

    • DANIŞMANLAR: Danışmanlık, aracı olmak, köprü vazifesi gören iş kollarında büyüme, hareketlilik görülecek. Danışmanlardan daha fazla yararlanma sözkonusu olacak. 

    • HUKUK: Adaletle bağlantılı tüm konularda yeni düzenlemeler oluşabilir. Sadece Türkiye’de değil, Dünya’da da adalet sistemi, hukuksal yapı sorgulanarak masaya yatırılacaktır. Özellikle 4 Aralık’a dek yapılacak hukuki düzenlemeler daha akılcı çözümler getirebilir. Anayasa değişikliği gündemin ilk maddesine oturabilir. 

    • SAHNE SANATLARI: Sinema, tiyatro ve tüm sahne sanatları için parlak günler başlıyor. İletişim sanatlarında unutulmayacak eserlere bu günlerde imza atmak mümkün olacak. Sahnelenmeye bu günlerde başlanan eserler beğeni toplayacaktır. Özellikle 4 Aralık’a dek sanatçıların da performansının en üst seviyelerde olduğuna dikkat çekelim. 

    • GÜZELLİK: Her alanda güzelliğin değeri daha fazla biliniyor. Güzel ve estetik olan herşeyin değeri artıyor. Kadınlara özel güzellik ürünleri, hoş ve zarif her türlü objenin satışları artacaktır. 

    • ESTETİK CERRAHİ: Estetik operasyonlar için yılın en uygun günleri başlıyor. Küçük veya büyük de olsa, planladığınız estetik operasyonları yapmaktan çekinmeyin. Sonuçların tahmininizden de iyi olduğunu göreceksiniz. Özellikle 4 Aralık’a dek yapılan operasyonlar farkedilir nitelikte başarılı olacaktır. 

    • TERAZİ ŞİRKETLER: Şirketinizin kuruluş tarihi 22 Eylül-23 Ekim arası ise 3 Ocak 2016’ya kadar harekete geçin. İşbirlikleri, akıllı sözleşmeler, doğru danışmanlar sizi bekliyor. Hangi sektörde olursanız olun lansmanlarınız için harika günler (4-7 Aralık tarihleri hariç). İşinizi ilgilendiren çevreleri çok kolay ikna edebilir, atılımlarınızda doğru anlatımlarla başarı kazanabilirsiniz. Bu dönemi iyi değerlendirin!

      Mars Terazi burcuna geçti. Peki şimdi ne olacak