hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Can Aydoğmuş Can Aydoğmuş

    Mars'a gitme, Jüpiter'e ordan Satürn'e git

    02.05.2018 Çarşamba | 17:12Son Güncelleme:

    Astroloji haritalarının gösterdiği şeylere rağmen ben hepimizin seçme şansı olduğuna inanıyorum. İlerlediğimiz yolun ortasından mı, kaldırımdan mı, tepelik taşlık alanda mı, ters yönde akan nehirden mi, yoksa kendimizi bıraktığımızda bizi alıp götürecek akıştan mı ilerleyeceğimiz bizim seçimimiz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Astroloji haritamızda hangi gezegenler daha iyi bir konumda ise özellikle onların yönlerine doğru ilerlemek her zaman bizim çok daha rahat etmemizi sağlar. Aynı zamanda eğer astroloji haritamızda bir gezegen ters dönüyorsa onun etkisini düz dönüyormuş gibi görmek adına o gezegenin iyi yönlerine yönelmeliyiz. Özetle astroloji aslında sadece şu olacak, bu olacak şeklinde sonuç elde etmek için değildir. Bizim düzeltmemiz, farkında olmamız ve ne yaptığımızda ne sonuç elde edeceğimizin de haritasını verir astroloji. Aydınlanma ve farkındalığın en güzel yollarından bir tanesidir.

    Marsa gitme, Jüpitere ordan Satürne git

    Mars’a gitme; 1980 ve 1999 yıllarının açıları

    Merkür’ün ters dönüşü yeni bitti ama gölgesi tam olarak 5 Mayıs’tan sonra bitecek. Bu sırada şu an Jüpiter ve Satürn ters dönüyor. Onlarla ilgili bütün köşe yazılarımı mutlaka okuyun. Bütün bu gezegenlerin ters dönmesinin yanında 3 Mayıs 2018 tarihinde Mars ev değiştiriyor. Geleceği evde Ketu ile buluşacak ve bu buluşma Kasım ayına kadar sürecek. Jüpiter ve Satürn ters dönerken 27 Haziran tarihinde Mars da ters dönmeye başlayacak. Önümüzdeki yazımda sizler için Mars’ın ev değiştirmesinin sizlere olan etkisini açıklayacak ve ardından burç burç yorumlayacağım.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Lakin öncesinde sizlerle çok önemli bir farkındalığı paylaşmak istiyorum. Son dönemde benim çok kullandığım bir cümle olan "Mars’a Gitme" cümlesini açmak istiyorum. Bu gerçekten çok önemli bir bilgi. Hepimizin hayatımızda yaşadığımız zorluklar, acılar ve sıkıntıların içinde ne yapacağımıza dair seçme şansımız var.

    Eğer silahlanma, kıskançlık, agresyon, kavga, dövüş, savaş, katılık ve saldrıyı seçersek o zaman Mars’a doğru gidiyoruz. Mars’a gitmek demek Mars’ın etkenlerine yönelmek ve onları aktifleştirmek anlamına geliyor. Bu şekilde Mars’ın gücünü etkinleştiriyorsunuz ve hayatınızda savaş kendini bir çok farklı yönden göstermeye başlıyor.

    Yaşam bir aynadır, içinizde barış varsa onu çağırır

    Mars’a gitmek yerine Jüpiter’e yani felsefi düşünce, geniş bakış açısı, sonsuz olasılıklar, şifalanmaya, özgürlüğe ve mutluluğa yönelim ise her zaman daha olumlu sonuç veriyor. Jüpiter’in ardından da Satürn yani erdemli, olgun, bilge, inançlı ve sabırlı olmak en güzel etkileri ortaya çıkartıyor.

    Tabii Mars’ın fiziksel güç ve sporda başarı gibi birçok olumlu yanıda var. Mars çok eril özellikler taşıyor, yanlız insanlar tamamen Mars’a yöneldiği zaman sistemde oluşan olumsuz enerji yok edici ve insanın kendisini bir mücadelenin içinde bulacağı bir enerji yaratıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu yüzden karşınıza çıkan bütün olayları sulh içinde, erdemli bir şekilde sabırla çözmeye yönelirseniz yaşamın size hediyelerini vereceğini göreceksiniz. Bunların yanında size çok önemli bir gerçeği de söylemeden edemeyeceğim. Sizin evinizde, içinizde ve ailenizde barış var ise dışarıdan da size her zaman barış gelir. Çünkü yaşam adeta bir aynadır. Sizde olan herşeyi çözebilmeniz, özgürleşmeniz ve aydınlanmaya ilerlemeniz için her an size gösterir ve yaşatır.
    Son olarak açıkcası bu yaz 1980 ve 1981 yıllarının astroloji açıları var. 1980’den 19 yıl sayarsanız 1999 yılında olan açı da aynı ve ondan da 19 yıl sayacak olursanız yine aynı açı ile karşı karşıyayız. Bu açıları daha sonra derinlemesine yazacağım. Her şeyin en yüksek mutluluğumuza olacak şekilde gelişmesi niyeti ile...

    Haftanın önerisi:
    Kendizi gergin, öfkeli veya korku içinde hissettiğiniz zaman harekete geçmeyin. Baktınız kıskançlık içindesiniz, huzursuzsunuz harekete geçmeyin. Öfke ile kalkan zarar ile oturur derler ya işte o misal, ilk önce sakinleşerek kendinizi farkındalığa yöneltin ve sonra harekete geçin. Bunun içinde yaşadığınız olay her ne ise ilk önce bunu derinlemesine yazın. Dışarıdan gözlemleyin ve sindirin. Bu süreçte düşünce gücü ve imajinasyon tekniklerini kullanarak konuyu olumluya çevirin ve kendinizi sonsuz olasılıklara yöneltin. Eğer bir kişi veya şirket ile ilgili uzun zamandır mutlu olamıyorsanız, demek ki onları özgürleştirip, onlardan açılan yere başka birisini veya şirketi almanız gerekiyordur. Bu süreçte youtube kanalımı seyretmenizi ve özellikle “Düşle İnan Yaşa” kitabımı okumanızı tavsiye ediyorum.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Her an okumaya, araştırmaya, kendimizi geliştirmeye, öğrenmeye ve kendi sınırlılıklarımızı aşmaya yöneldiğimiz zaman yaşam bize hediyelerini sunmaya devam ediyor.

    Youtube kanalımda her Cuma yeni videolarım yayınlanıyor. Lütfen YouTube kanalımın altına yorumlarınızı ve sorularınızı bırakın.
    Sizi seven bir Can...