hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Vedat Karabulut Vedat Karabulut

    Antalya, Sağlık Turizminde Küresel Buluşmaya 10 Ülke Katılımı ile Ev Sahipliği Yapıyor!

    15.04.2024 Pazartesi | 10:40Son Güncelleme:

    The Marginal Vision Antalya B2B Events, 22-23 Nisan günlerinde Antalya’da Sağlık Turizmi rüzgârı estirmeye hazırlanıyor.

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    22-23 Nisan 2024 tarihinde kapılarını açmaya hazırlanan “The Marginal Vision” Antalya B2B Events etkinliği, Sağlık Turizmi sektörüne yeni bir soluk getirmeye hedefliyor. Yaklaşık 10 Ülkeden 150 kişinin katılacağı etkinlikte, Türkiye ve Antalya’nın da tanıtımının yapılması ve Güzel Ülkemize katma değer katması bekleniyor.

    Geçtiğimiz hafta düzenlenen iftar davetine gündemimin yoğunluğu nedeniyle eşlik edemedim. Sonrasında Şehnaz Hanım ve Yalçın Beyden aldığım bilgiler doğrultusunda bana ve Sağlık Turizmine heyecan katacak şu bilgileri edindim;

    Sağlık sektöründe sınırları aşan bir network oluşturma ve global medikal turizm alanında iş birliklerini güçlendirmeye yönelik özel B2B networklerin yapılacağı etkinlik ile ilgili konuşan “The Marginal Vision” Organizatörü Yalçın Avcı, “Hastaneler, klinikler ve sağlık profesyonellerinin uluslararası arenada görünürlüğünü arttırmak, yeni iş ortaklıkları kurmak ve medikal turizm trendleri hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için bir fırsat” diyerek Antalya’nın ev sahipliği yapacağı etkinliği anlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Antalya, Sağlık Turizminde Küresel Buluşmaya 10 Ülke Katılımı ile Ev Sahipliği Yapıyor

    PANELLERDE SEKTÖRE YÖN VEREN KONUŞMACILAR YER ALACAK.

    Askeroğlu Health Group Kurucusu Şehnaz Atak Askeroğlu moderatörlüğünde “Future of Medical Tourism” başlığında sağlık turizminin geleceği masaya yatırılacak. Özellikle Türkiye’deki merdiven altı sağlık turizmine yönelik önlemler ve ülkemizin Heal in Türkiye ve Health

    Türkiye mottolarına marka yatırımı konusunda yapıcı çalışmaları ile bilinen Askeroğlu, sektöre yeni girecek hekim, aracı kurum ve sağlık kuruluşlarının paneli mutlaka takip etmesinin gerektiğini belirtiyor.

    Aynı zamanda çok yakında kuruluşu tamamlanacak olan yine sektördeki birbirinden değerli oyuncuyu buluşturan “Sağlık Turizmi Yatırımcıları Derneği’nin Lansmanı da bu fuar kapsamında planlanmış durumda. Dernek Yönetim Kurulundan Yalçın Avcı, Şehnaz Atak Askeroğlu, Muhammed Salih Kutluk, Emre Recep Beşkardeş, Hülya Zengi, Zehra Duran, Halil Tümer katılımcılarla sektöre katkı sağlamayı amaçladıkları Dernek hakkında da bilgi ve çalışma planlarını aktaracaklar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ticaret Bakanlığı destekli bir Event gerçekleştireceklerinin altını çizen Yalçın Avcı, “Etkinliğimiz birbirinden güzel ve özel stantlarda yer alan katılımcılarımız ve ziyaretçilerimizle 2 günlük çalışma programı sunuyor. Ayrıca Devlet ve Sağlık Turizm sektörünün yer alacağı sektöre yön verecek konuşmacıların yer aldığı panellerde harika konuşmacılar yer alacak. Etkinliğimiz sağlık turizmi markalarıyla hedef kitleyi buluşturacak büyük bir güce ve kalibreye sahip” diye konuştu.

    ULUSLARARASI AĞ KURMA FIRSATI

    Katılımcı diğer ülkeler Rusya, Azerbaycan, Körfez Ülkeleri, İsviçre, Fransa ve Belçika’nın da katkılarıyla sektörde uluslararası bir ağ kurma fırsatının da sunulduğunu belirten Avcı, “Türkiye'nin sağlık sektöründeki konumunu; yüksek standartlı sağlık hizmetleri, uygun maliyet ve kalite dengesi, tıbbi turizmde çeşitlilik, teknolojik altyapı ve inovasyon, turistik çekicilik, hükümet desteği ve düzenlemeler belirlemektedir. Türkiye'nin sağlık sektörü, uluslararası alanda rekabetçi bir konumda bulunarak hem kaliteli sağlık hizmetleri sunma kapasitesi hem de turistik çekiciliğiyle öne çıkmaktadır” diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sağlık Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı Sn. Bakanlarına, değerli memurlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Sağlık Turizmi ciddi anlamda Ülkemizde büyüyor, benim tek şikâyetim, ucuz olmamız. Biz ucuz Ülke olmamalıyız. Cennet Vatanımızın ve İş gücü yani emekçilerin de kıymetini lütfen bilelim. Sonra çok üzülürüz ve gelecek nesiller bizi affetmez!

    Sağlıkla ve Sevgiyle kalın,

    TOPLU TAŞIMADA VE KALABALIK ORTAMLARDA 2 KURALI LÜTFEN UNUTMAYIN! MASKE – TEMİZLİK