hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer'de 23 Nisan coşkusu

    Kemerde 23 Nisan coşkusu
    expand

    Kemer'de 23 Nisan coşkusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı.

    Kemer'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103'üncü yılı ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunumu ve düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Törene Kaymakam Hüseyin Çam, Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ergel, Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, siyasi parti temsilcileri, STK'lar, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

    İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Çelenk sunumun ardından aynı alanda düzenlenen etkinliklerle tören devam etti. Etkinlik başlangıcında Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından program, halk oyunları gösterileri, şiir ve kompozisyon dinletileri ve yarışmalarda birinci olan öğrencilere Kaymakam Hüseyin Çam, Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı ve Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun ödüllerinin verilmesiyle tamamlandı. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow