hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bigadiç’in düşman işgalinden kurtuluşun 99'uncu yılı kutlandı

    Bigadiç’in düşman işgalinden kurtuluşun 99uncu yılı kutlandı
    expand

    Bigadiç’in düşman işgalinden kurtuluşun 99'uncu yılı kutlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BİGADİÇ (Balıkesir), (DHA)- BALIKESİR'in Bigadiç ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla Hükümet Meydanı'nda tören düzenlendi.
    Bigadiç ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yılı nedeniyhle tören düzenlendi. Törene Bigadiç Kaymakam Mehmet Halis Aydın, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, "Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin. Bizlerin, aziz milletimizin birlik ve bütünlüğüne; zafere olan inancından, korkusuzca dik duruşundan kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Bigadiç'imizin 99'uncu yılı kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun" dedi.
    Şiirlerin okunduğu kutlama programında mehteran takımı ve halk oyunları ekipleri gösterilerini sundu. Program, sınavlarda başarı gösteren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesiyle son erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow