hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Balıkesir’de vatandaşlar Ramazan etkinliklerinde buluştu

    Balıkesir’de vatandaşlar Ramazan etkinliklerinde buluştu
    expand

    Balıkesir’de vatandaşlar Ramazan etkinliklerinde buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR, (DHA)- Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında her ilçede yaklaşık 3000 kişilik iftar programları düzenlerken, Hacivat-Karagöz gölge oyunu ve tasavvuf dinletisi gibi etkinliklerle de Ramazan’da vatandaşları bir araya getiriyor.

    Ramazan programı kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, ilçe belediye başkanları ile ilçe ilçe dolaştı. İhtiyaç sahiplerine Ramazan kolisi dağıtımı devam ederken Yılmaz, gittiği ilçelerde esnaf, kahve ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Her ilçede yaklaşık 3000 kişilik iftar düzenleyen belediye, iftar öncesi ve sonrası düzenlenen Hacivat-Karagöz gölge oyunu ve tasavvuf dinletisi gibi etkinliklerle de vatandaşları bir araya getiriyor.

    ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğümüz, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında gittiği her ilçede tespit ettikleri ihtiyaç sahibi engelli vatandaşların yatak, tekerlekli sandalye ve akülü tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını da karşılıyor. Ekiplerimiz, Ramazan Programı’nın ilk başladığı günden bu yana Savaştepe’de, Kepsut’ta, Susurluk’ta ve Bigadiç’te akülü tekerlekli sandalyeleri, tekerlekli sandalyeleri ve hasta yataklarını ihtiyacı olan engelli vatandaşlara teslim etti" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow