hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ev kadınlarından sağlık çalışanlarına destek

    Ev kadınlarından sağlık çalışanlarına destek
    expand

    Ev kadınlarından sağlık çalışanlarına destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan AKYILDIZ/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'nin Yahşihan ilçesinde ev kadınları, yaptıkları pasta ve börekleri koronavirüs salgınına karşı yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına ikram etti. Yemek kaplarına yapıştırılan notlar ise sağlık çalışanlarını duygulandırdı.
    Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde koronavirüs salgınına karşı yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına, ev kadınlarından destek geldi. Yahşihan ilçesinde yaşayan ev kadınlar yaptıkları pasta ve börekleri sağlık çalışanlarına ikram etti. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz da hazırlattığı meyve paketlerini ev kadınlarının ikramlarıyla birlikte sağlık çalışanlarına ulaştırdı.
    DUYGULANDIRAN NOT
    Kadınların yemek kaplarına yapıştırdığı notlar da dikkat çekti. "Annem, her yemek yediğimizde ağlıyor. Diyorum ki, 'anne niye ağlıyorsun?' 'Yavrum bizler için savaşan sağlıkçılarımız ne yiyor?' Bu zorlu günlerde canla başla çalışan ülkemizin en kıymetli sağlık çalışanları her şeyin en iyisine, en güzeline layıksınız. İyi ki varsınız" ifadelerinin yer aldığı notlar, sağlık çalışanlarını duygulandırdı.  

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow