hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırşehir'de çocuklara trafik eğitimi verildi

    Kırşehirde çocuklara trafik eğitimi verildi
    expand

    Kırşehir'de çocuklara trafik eğitimi verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fahrettin TOKER/KIRŞEHİR, (DHA)- KIRŞEHİR'de, '4-10 Mayıs Trafik Haftası' kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü'nde çocuklara yönelik trafik eğitimi verildi.

    Programa, Vali Hüdayar Mete Buhara, İl Emniyet Müdürü Erdoğan Kartal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Erdoğan Kartal, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Çocuklara yönelik düzenlenen programda, trafikte kontrollü yaya geçidi, trafik işaretlerinin önemi ve trafik ışıkları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Çocuklar, trafik kuralları eğitiminin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekibine ait Narkotik köpeği 'Çine'ye yoğun ilgi gösterdi. Program hakkında açıklamalarda bulunan Valisi Hüdayar Mete Buhara, "Trafik Haftası vesilesiyle burada çocuklarımızla beraberiz. Bilindiği üzere trafik artık hayatımızın bir gerçeği. Bu trafik kurallarının da çok erken yaşlarda çocuklarımıza öğretmek ve evimizde olan saygıyı burada da göstermek için programı icra ediyoruz. Çocuklarımız da, bizlerde çok mutluyuz. Ağaç yaşken eğilir. Dolayısıyla çok erken yaşlarda belki anaokulu dönemi çocuklarımıza trafik kurallarını öğretmemiz ve bir farkındalık oluşturmamız gerekiyor " ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Düzenlenen programın ardından, çocuklara yemek ikramı ve mısır patlağı eşliğinde trafik konulu sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow