hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İklim Zirvesi'ne katılacaklara ücretsiz seks

    İklim Zirvesine katılacaklara ücretsiz seks
    expand

    Danimarka'da Kopenhag Belediyesi'nin İklim Zirvesi'ne katılacaklara paralı seksten uzak durmaları tavsiyesi ve bu konuda kampanya yürütmesi üzerine, hayat kadınları bir açıklama yaparak, zirveye katılanların, dış ülkelerden geldiklerini kimlikleri veya bir posta kartı ile ispatlamaları durumunda yapacakları seksten para almayacaklarını açıkladılar.

    Kopenhag Belediyesi zirveye katılacaklar için üzerinde 'Be sustainable: Don't Buy Sex' yazılı posta kartları hazırlayarak bunları hotellere ve kongrenin yapılacağı Bella Center Kongre Merkezine, ayrıca, sivil toplum örgütlerinin faaliyetlerde bulunacakları yerlere dağıttı.

    Kopenhag Belediyesi'nin paralı seksi engellemesine çok kızan hayat kadınları da söz konusu posta kartı yada kimlik gösteren katılımcılarla yapacakları seks için para almayacaklarını duyurmaya başladılar.

    Kopenhag Valisi Ritt Bjaerregaard, 'Sex for postcard' adlı bir kampanya başlatan Fuhuş Yapanlar Derneği'nin kampanyasının belediyeyi yeni kampanya yapmaya zorlayacağını söyledi.

    Fuhuş Yapanlar Derneği (SIO) Başkanı Susanne Møller, "Kopenhag Belediyesi, zirveye katılacakları, seks konusunda hapsetmek istiyor ve seks yapacakları suçlu gibi gösteriyor. Biz de bu nedenle tüm katılımcılara ücretsiz seks hizmeti sunmaya söz verdik. Ama Kopenhag belediyesi çalışanları ve Danimarkalı politikacılar bundan yararlanamayacaklar"' dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow