hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demirören'den Quaresma'yı istediler

    Demirörenden Quaresmayı istediler
    expand

    Taraftar grubu Çarşı'nın şampiyonluk kutlamasına katılan Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören üst üste beş yıl şampiyonluk sözü verdi. Taraftarlar, başkandan Portekizli Ricardo Quaresma'yı transfer etmesini istedi.

    Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören, taraftar grubu Çarşı'nın Turkcell Kuruçeşme Arena'da düzenlediği şampiyonluk kutlamasında, üst üste beş yıl şampiyonluk sözü verdi.

    Demirören, taraftarlara hitaben yaptığı konuşmada, ''çifte kupayı ben ve yönetim kazanmadık. Sizlerin desteğiyle futbolcular kazandı. Yönetim olarak sizlerden aldığımız destekle bundan sonra da şampiyonluklar getireceğimize inanıyorum. Üç sene için söz vermiyorum, beş sene için söz veriyorum. Biz farklıyız, farklı olduğumuz için de o tartışmaya katılmadık, çünkü biz şampiyonuz'' dedi.
       
    Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir konuşmada üst üste üç yıl şampiyonluk sözü vermişti.

    Çarşı'nın düzenlediği kutlama gecesine Demirören ve yönetim kurulu üyelerinin ya sıra teknik direktör Mustafa Denizli ve futbolcular da katıldı.
       
    Gecede yer alan yaklaşık 3 bin taraftar, yaptıkları tezahürat ve söyledikleri marşlarla coştu. Konserlerle renklenen gecede, havai fişek gösterisi de yapıldı.
       
    Taraftarlar, geçen yıl hayatını kaybeden Beşiktaşlı spor yazarı Kazım Kanat, şarkıcı Barış Akarsu ile ''Optik Başkan'' lakaplı taraftar Mehmet Işıklar'ı da andı.

    "Ricardo Quaresma oley''    

    Beşiktaşlı taraftarlar, yönetimden, Inter'in Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma'nın transfer edilmesini istedi.

    Başkan Yıldırım Demirören'in konuşma yaptığı sırada, taraftarlar uzun süre ''Ricardo Quaresma oley'' diye tezahüratta bulunarak, isteklerini dile getirdi.
       
    Şarkıcıya "Fenerbahçeli" tepkisi
       
    Siyah-beyazlı taraftarlar, Fenerbahçeli olduğunu iddia ettikleri şarkıcı Şebnem Bal'a tepki gösterdi.
       
    Şarkı söyleyen Bal'a, ''Fenerbahçeli istemiyoruz'' diyen ve podyumdan inmesini isteyen taraftarlar, Fenerbahçeli olmadığını ifade etmesine karşın şarkıcıya yabancı madde attılar ve podyuma çıkmak istediler. Bal, şarkısını tamamlayamadan sahneden indi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow