hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sosyal girişimci genç lider adayları aranıyor!

    Sosyal girişimci genç lider adayları aranıyor
    expand

    Sosyal Girişimci Genç Liderler Akademisi (SOGLA), 10 Nisan'da tüm üniversite öğrencilerine açık olacak Sosyal Girişimcilik Konferansı ile gençlerin bu alanda farkındalığını artıracak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Konferansa başvurular 5 Mart - 28 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

    Konferansın hedefi Türkiye'de çok yeni olan sosyal girişimcilik alanında önde gelen sosyal girişimcileri, öncü şirketleri, fikir liderlerini ve akademisyenleri öğrencilerle buluşturarak 'Türkiye'de genç olarak ne yapabilirim?' sorusuna daha çok gencin cevap bularak, gençlerin bu alanda etkin çalışmalar yapmasını teşvik etmek.

    Toplumsal sorunlara sürdürülebilir çözümler üretecek sosyal girişimci liderler yetiştirmeyi ve sosyal girişimcilik kavramını gençler arasında yaymayı kendine amaç edinen SOGLA'nın düzenlediği konferans, başvurular arasından seçilecek 300 üniversitelinin katılımıyla Boğaziçi Üniversitesi'nde ve ücretsiz olarak gerçekleşecek.

    SOGLA, Dünya Bankası tarafından Türkiye'nin Yaratıcı Kalkınma fikri seçilmesi ile aldığı destekle geleceğin sosyal girişimci liderlerini keşfedip topluma kazandırmak için geçtiğimiz ekim ayından bu yana çalışmalarına devam ediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow