hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    PO'dan akaryakıt Fenerbahçe'ye kazandıracak

    POdan akaryakıt Fenerbahçeye kazandıracak
    expand

    Fenerbahçe, DenizBank ve Petrol Ofisi arasında başlayan işbirliği ile DenizBank Fenerbahçe Bonus Card sahipleri Petrol Ofisi istasyonlarında Positive Card puanı kazanıyor.

    DenizBank, Petrol Ofisi (PO) ile önemli bir işbirliğine giderek spora desteğini artırıyor.

    Fenerbahçe taraftarı, DenizBank tarafından verilen temassız kredi kartı Fenerbahçe Bonus Card sayesinde Petrol Ofisi istasyonlarında Positive Card puanı kazanacak.

    Taraftar, Fenerbahçe Bonus Card ile Petrol Ofisi'nden yapacağı her akaryakıt alışverişinden aktarılacak katkı sayesinde Fenerbahçe kulübüne de destek sağlamış olacak.

    Ödüller dünyası...


    Taraftarlar Fenerbahçe Bonus Card sayesinde Petrol Ofisi'nin ödüllerle dolu dünyasıyla da tanışacak.

    PO istasyonlarında kazanacakları Positive Card puanlarıyla PO kampanyalarına katılabilecek taraftarlar elektronikten oyuncağa, mutfak aletlerinden araç aksesuarlarına çeşitli kategorilerden oluşan Positive Card kataloğundan hediyeler kazanabilecek.

    Ikea ürünleri, GSM operatörlerinden konuşma süresi, YKM hediye çekleri taraftarın alabileceği hediyeler arasında yer alıyor.

    DenizBank Fenerbahçe Bonus Card sahipleri ayrıca kredi kartlarını akaryakıt pompası üzerindeki temassız okuyuculara okutarak puan kazanacaklar, puan harcama, sorgulama ve benzeri işlemleri ise belirli istasyonlardaki Positive Card Pos cihazlarına takılı temassız kart okuyucular ile yapabilecek.

    Yenilenen Positive Card 2010 hediye kataloğuna PO istasyonlarından veya www.positivecard.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow