hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eski Fenerli Alper yaşam savaşını kaybetti

    Eski Fenerli Alper yaşam savaşını kaybetti
    expand

    Trafik kazası geçiren Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alper Balaban 23 yaşında hayata veda etti.

    Almanya'nın Kalsruhe kentinde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Alper Balaban, bir hafta süren yaşam savaşını kaybetti.

    Alper'in ailesi, beyin ölümü gerçekleşen futbolcu için beş gün boyunca bir mucize gerçekleşmesini bekledi ama o mucize gerçekleşmedi.

    Bir dönem Fenerbahçe'de de top oynadıktan sonra Türkiye'de çeşitli kulüplerde kariyerini yaşantısını sürdüren Alper Balaban, bir hafta önce özel otomobili ile geçirdiği kazada başından darbe alarak beyin kanaması geçirdi.

    Kalshure'de bulunan Stat Kliniği'nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan genç futbolcunun geçen hafta Perşembe günü beyin ölümü gerçekleşti ve makineye bağlı olarak yaşamaya başladı.

    23 yaşında yaşama veda eden futbolcunun cenazesi Salı günü uçakla İstanbul'a Atatürk Havalimanı'na, oradan da karayolu ile Sakarya'nın Pamukova'ya getirilerek defnedilecek.

    Bu sezon başında Eskişehirspor ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayan Alper, ara transferde ikinci lig ekibi Tavşanlı Linyitspor ile anlaşmıştı.

    Fenerbahçe'den başsağlığı mesajı

    Fenerbahçe kulübü, vefat eden eski futbolcusu Alper Balaban için başsağlığı mesajı yayımladı.

    Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Balaban'ın ölümünden duyulan üzüntü vurgulanarak, "Alper Balaban'a Tanrı'dan rahmet, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow