hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ryan Babel'in bir oğlu daha olduğu iddia edildi

    Ryan Babelin bir oğlu daha olduğu iddia edildi
    expand

    Beşiktaş'ın evli ve üç çocuk babası Hollandalı yıldızı Ryan Babel'in herkesten gizlediği bir oğlu daha olduğu iddia edildi. Oğlunun annesi Miami'de yaşayan bir Türk olduğu belirtiliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Muharrem Usta'dan sert açıklama: Karşılığını fazlasıyla görecekler

    Sözcü'nün haberinde Babel'in 2015 yılında Miami tatili sırasında emlak danışmanlığı yapan M.K isimli Türk kızıyla ilişki yaşadığı ve bu ilişki sonrasında K.'nin hamile kaldığı belirtiliyor.  İddiaya göre önce çocuğun babası olduğunu kabul etmeyen futbolcu, iddianın gerçek olup olmadığını öğrenmek için 2017 yılında Miami’ye gidip babalık testi yaptırmış.

    Doğumdan üç ay sonra oğlunu gördüğü savunulan Babel'in DNA Diagnostics Center'da yaptırdığı test sonucuna göre D. isimli çocuğun babası olduğu ortaya çıktığı öne sürülüyor. O günden sonra oğlunu görmeye hiç gitmediği belirtilen futbolcuyu suçlayan M.K, Amerika'da ünlü futbolcu hakkında babalık davası açacağını açıkladı.

    Habere konu olan iddiaların sahibi M.K, “Babel çocuğunu doğumdan üç ay sonra DNA testi yaptırmak için geldiğinde sadece bir kez gördü” diye konuştu. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow