hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Melih Gökçek "takipçileri" ile buluştu

    Melih Gökçek takipçileri ile buluştu
    expand

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter'daki 80 takipçisiyle buluştu.

    Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gençlik Parkı Kabul Salonu'nda izleyicileriyle yemekli toplantıda bir araya gelen Gökçek, havuzda gerçekleştirilen fıskiye gösterisini de birlikte izledi.

    Çoğunluğunu üniversite öğrencilerinin oluşturduğu ve Ankara dışından gelen 14 Twitter kullanıcısının da bulunduğu grupla, samimi bir ortamda sohbet eden Başkan Gökçek, Twitter ile ilgili düşünce ve duygularını da anlattı.

    Sosyal medyanın sadece Türkiye'de değil, bütün dünyada iletişim açısından son derece önemli olduğunu belirten Başkan Gökçek, şunları söyledi:

    "Sosyal medyayı kullanmasını bilirseniz çok önemli bir silah. Gelecekte siyasette en etkin rolü alacağına inanıyorum. Twitter'ı benim gibi karşılıklı diyalog kurarak kullanan hiçbir siyasetçi yok. Diğerleri sadece mesaj atıyorlar, kabul ederseniz edin, etmezseniz etmeyin diyerek geçiyorlar. Ona rağmen inanılmaz tesiri oluyor. Önümüzdeki günlerde sosyal medyada kendime has özel uygulamalar yapacağım. Bu uygulamaların başka siyasetçilerce de taklit edileceğini düşünüyorum. Obama Twitter'ı kullanarak başkan oldu. Benim gibi diyalog kurduğunu da sanmıyorum. Sadece mesajlar vererek bunu yaptı. Ben mesaj vermenin ötesinde tartışıyorum. Kimi bana kızıyor ama kızanlarda da şunu görüyorum: 'Size kızsak da sizin gibi her soruya cevap veren başka siyasetçi yok' diyorlar."

    "Tek üzüldüğüm nokta hakaret edilmesi"

    Twitter'ın insanın kendisini ifade etmekte ve gençlerle bağ kurmakta önemli bir işlev taşıdığına dikkat çeken Başkan Gökçek, "Tek üzüldüğüm nokta şu. Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok. Maalesef belli kültürü almamış arkadaşlarımız bizi taciz etmeye çalışıyorlar. Siyasi hiciv yapmak, siyasi mücadele yapmak başka, hakaret etmek başka" dedi.

    Yaklaşık 3 saat süren sohbet toplantısının ardından Gökçek, takipçileriyle birlikte Gençlik Parkı'ndaki havuzda gerçekleştirilen fıskiye gösterisini de birlikte izledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow