hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hesap için sopayla dövülüp öldürüldü

    Hesap için sopayla dövülüp öldürüldü
    expand

    Müzikholdeki hesap tartışması sonrası çıkan kavgada sopayla dövüldüğü öne sürülen Nesim Koç, 10 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

    Bayrampaşa’da bulunan bir müzikholün sahibi ile iki güvenlik görevlisi tarafından, hesap tartışması yüzünden çıkan kavgada dövüldüğü ileri sürülen Nesim Koç, yoğun bakımda 10 gün kaldıktan sonra hayatını kaybetti.

    Cinayetle ilgili güvenlik görevlileri İbrahim Kılıç ile Yaşar Öztürk gözaltına alınırken, müzikholün sahibi Zeki Çifçi ise her yerde aranıyor.

    Terazidere Mahallesi Esenler Caddesi'ndeki Adres Müzikol’de 22 Ekim tarihinde meydana gelen olayda iddiaya göre, başka bir müzikholde güvenlik görevlisi olan Nesim Koç (36) arkadaşlarıyla birlikte gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

    Nesim Koç, eğlencenin sonunda hesap için garsona 150 lira bırakarak oradan ayrıldı.

    Bir süre sonra mekanın sahibi Zeki Çifçi, Nesim Koç’u telefonla arayarak hesabı eksik bıraktığını söyledi. Bunun üzerine, müzikhole geri gelen Nesim Koç ile Zeki Çifçi arasında hesap yüzünden tartışma çıktı.

    Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Nesim Koç mekan sahibi Zeki Çifçi ile güvenlik görevlileri İbrahim Kılıç, Yaşar Öztürk tarafından sopalarla feci şekilde dövüldü. Bezmi Alem Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Nesim Koç, 10 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybetti.

    Olayla ilgili çalışma yapan Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, güvenlik görevlileri İbrahim Kılıç(25) Yaşar Öztürk(36)’ü Bayrampaşa’da yakalayarak gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulamaları yapılan İbrahim Kılı. ile Yaşar Çztürk cinayeti itiraf etti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan iki zanlı Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi.

    Cinayetin faillerinden biri olduğu belirlenen müzikholün sahibi Zeki Çifçi (50)’nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow