hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Düşler Atölyesi yeniden...

    Düşler Atölyesi yeniden...
    expand

    Nokia, Eğitim Gönüllüleri ve Uluslararası Gençlik Vakfı tarafından 7 yıldır yürütülmekte olan Düşler Atölyesi Projesi’nde üçüncü faza giriliyor. 17 ilde 21 etkinlik noktasında gerçekleştirilecek yerel sergiler, 3-15 Ocak 2011 tarihleri arasında gezilebilecek.

    2003 yılında başlatılan Düşler Atölyesi Projesi; Nokia, Eğitim Gönüllüleri ve Uluslararası Gençlik Vakfı (IYF) işbirliğiyle başarılı bir biçimde sürdürülüyor. Gönüllülere ve çocuklara plastik sanatlar yoluyla yaşam becerileri kazandırmayı hedefleyen projenin üçüncü fazı Ocak 2011’de başlıyor. Bu kapsamda, Eğitim Gönüllüleri’nin 17 ildeki 21 noktasında düzenlenen etkinliklere katılan çocukların yaptığı ürünlerden oluşan yerel sergiler, 3-15 Ocak tarihleri arasında görülebilecek.

    Düşler Atölyesi nedir?

    Nokia ve Uluslararası Gençlik Vakfı’nın uluslararası yardımlaşma projesi Make a Connection (Bağlantı Kur) programının Türkiye’deki uygulaması olarak doğan Düşler Atölyesi Projesi kapsamında 2003 yılından bu yana 2.632 gönüllünün desteğiyle toplam 92.205 çocuk etkinliği gerçekleştirildi. Projenin içeriği Sanat Eğitimcisi Gazi Selçuk tarafından geliştirildi.

    Eğitim olanakları kısıtlı 7-13 yaş arası çocuklara gönüllülerin desteğiyle yaşam becerisi kazandırmayı hedefleyen proje, plastik sanatların tüm disiplinlerinin uygulandığı özel tasarlanmış sanat atölyelerinde gerçekleştirilen etkinliklere evsahipliği yapıyor. Düşler Atölyesi, Türkiye'nin 18 ilinde TEGV’in 22 etkinlik noktasında uygulanıyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow