hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şeker tadında konserler

    Şeker tadında konserler
    expand

    1 aylık durgun bir dönemin ardından bayramın gelmesiyle konser programı da tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor.Türkiye'nin tatil yörelerindeki etkinliklerin çoğunlukta olduğunu gördüğümüz bayram süresince birbirinden güzel seçenekler bizi bekliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    5 Eylül Pazartesi günü ise Jamiroquai ertelediği konserini gerçekleştirmek üzere sonunda İstanbul'da olacak.

    İşte bu haftanın en dikkat çeken konserleri ve detayları :

    Model

    "A due Carmen" adıyla kurulan, daha sonra ise 2008 yılında adını Model olarak değiştiren grup 2011 Şubat ayının sonunda Demir Demirkan prodüktörlüğündeki ikinci stüdyo albümleri "Diğer Masallar" yayınlandı. "Değmesin Ellerimiz" adlı parçasıyla büyük ses getiren grup 31 Ağustos Çarşamba akşamı Jolly Joker Antalya'da sahne alıyor.

    Saat 22:00'de başlayacak konserin bilet fiyatı ise 34 TL.

    Nicola Fasano

    2010 yılı boyunca başta Amerika olmak üzere tüm dünya müzik listelerinde fırtına gibi esen Nicola Fasano, 31 Ağustos Çarşamba günü Çeşme Aya Yorgi'de bulunan KafePi Beach Club’da sahne alacak.

    Saat 23:30'da başlayacakeğlencenin giriş ücretiyse 23 TL.

    Gripin

    Rock müziğin en başarılı performans gruplarından Gripin, her açıdan kendi “milat”ları olarak tanımladıkları son albümlerinin ardından bar performanslarına devam ediyor. 2 Eylül Cuma akşamı İzmir'de olacak grup, geçmişten günümüze birbirinden seçkin parçaları ile Ooze Venue sahnesine konuk oluyorlar.

    Saat 23:00'de başlayacak olan Gripin konserinin bilet fiyatı ise 23 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ajda Pekkan

    "Yakar Geçerim" adlı parçasıyla yaza adeta damgasını vuran Türk pop müziğinin süper starı Ajda Pekkan, 3 Eylül Cumartesi akşamı Bonus Arena Bodrum'da sahne alacak. Bodrum'da ki tatilcilere unutulmaz bir gece yaşatacak sanatçı, geçmişten günümüze en savilen parçalarını seslendirecek.

    Saat 23:30'da başlayacak konserin bilet fiyatları ise kategorilerine göre 180 TL. ile 69,50 TL. arasında değişiyor.

    VosTeos Camp Festival

    1-2 ve 3 Eylül tarihinde İzmir'de temasının Vosvoslar yani klasik Volswagen Beetle otomobillerin olduğu bir festival düzenleniyor. Soul Beach Club'de gerçekleşecek olan ve 3 gün sürecek festivalin 1. gününde Bulutsuzluk Özlemi, 2. gününde Kurtalan Ekspres, 3. gününde ise Yeni Türkü sahne alacak.

    Günboyu devam eden etkinliklerin ardından saat 22:30'da başlayacak konserlerin bilet fiyatı ise 24 TL.

    DJ Tarkan

    Ülkemizde dans müziğinin en başarılı isimlerinden olan ve DJ Mag tarafından yapılan ankette ilk 100’e girerek en iyi 78. DJ seçilen Türk DJ ve prodüktör DJ Tarkan, 3 Eylül Cumartesi akşamı Clinic Live Music Club'da sahne alıyor.

    Dj Tarkan'ın İstanbul'da ki performansı saat 22:00'de başlayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alexander Baillie

    Jacqueline du Pre'dan ilham alarak 12 yaşında cello çalmaya başlayan ve Dünya çapında kendi jenerasyonunun en iyi çelisti olarak kabul edilen Alexandar Baillie, 4 Eylül Pazar günü Eklisia Muğla'da sahne alacak.

    Saat 21:30'da başlayacak konserin bilet fiyatları ise kategorilerine göre 20 TL.-15 TL. ve 10 TL.

    Jamiroquai

    70’li yılların funk ve disco gibi soundlarınıvhouse müzik ritimleriyle birleştirip , acid jazz kalıpları içerisinde biraraya getirerek oluşturduğu sounduyla, özellikle 90’lı yıllara damgasını vuran Jamiroquai, uzun bir aradan sonra, bir kez daha Türkiye’deki hayranları ile buluşacak. 5 Eylül Pazartesi gününe ertelenen konseri ile Kuruçeşme Arena'da sahne alacak.

    Grup ana vatanı olan İngiltere’de istikrarlı bir yol çizerek, dünyanın her yerinde listelerin üst sıralarında yer almayı başardı. Grup kurulduktan sonra üyelerinde sık sık değişiklikler yaşansa da liderleri Jamiroquai aynı zamanda beste yapan ve şarkı söyleyen Jason Kay hep aynı kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlk single’ı olan “When You Gonna Learn” ü 1992 yılında piyasaya çıkaran Jamiroquai, tüm Dünya’da büyük ses getirdi. 93 yılında çıkan “Emergency on Planet Earth” albüm İngiltere listesinde bir numaraya yerleşti. 2.albümleri ile grubun başarısı Avrupa sınırları içinde kalmayarak ünleri Japonya’ya kadar ulaştı. Artık tüm dünya grubun parçaları ile dans ediyordu.

    Ön grubun Multitap olacağı konser saat 19:30'da başlıyor. Jamiroquai ise saat 21:00'de sahne alacak. Konserin bilet fiyatlarına gelince sahne önü 261 TL. normal 108 TL.

    Hepinize şeker tadında bir bayram geçirmenizi dilerim...

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow