hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Jimmy Jump" bu kez Goya'ya atladı

    Jimmy Jump bu kez Goyaya atladı
    expand

    İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen Goya Ödülleri törenine ilginç bir olaya sahne oldu. Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye-Almanya yarı final maçında sahaya atlayan Jimmy Jump bu kez de "En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"nü almak için sahneye atlayınca güvenlik görevlilerinin hışmına uğradı.

    Goya ödül töreninin en ilginç anlarından biri, En İyi Erkek Oyuncu ödülü verileceği sırada sahneye atlayan "Jimmy Jump" lakaplı Barcelonalı Jaume Marquet Coto'nun tüm davetlilerin önünde konuşması oldu.

    Uluslararası birçok spor organizasyonunda ve geçtiğimiz yıl Eurovision'da olduğu gibi bazı kültürel etkinliklerde tüm güvenliği atlatarak kendini göstermeyi başaran Jimmy Jump, televizyondan canlı verilen Goya ödülleri sırasında da kameralara gözüktü.

    Çok kısa bir süre ekranda kalan ve "Bir dakika lütfen, buraya gelmek çok zor oldu. Bunu sadece ben ve zıplayanlar bilir. Bu Goya'yı zıplayanlara adıyorum" diyen Jimmy Jump, bir güvenlik görevlisinin yaklaşmasıyla sakin bir şekilde sahneden çıkartıldı.

    2004 Avrupa Futbol Şampiyonası finalinde, 2004'te Montemelo'daki Formula 1 yarışında, 2005'te Real Madrid-Barcelona maçında, 2007'de Şampiyonlar Ligi finalinde, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye ile Almanya arasında oynanan yarı final maçında ve 2009'da Fransa Roland Garros tenis turnuvası gibi birçok etkinlikte kendini sahaya veya sahneye atan Jimmy Jump, son olarak Eurovision'daki olayından dolayı 1880 euro para cezası almıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow