hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Travolta Bosna'da "intikam peşinde"

    Travolta Bosnada intikam peşinde
    expand

    Amerikalı ünlü oyuncu John Travolta, Bosna'daki savaşla ilgili Steven Johnson yönetmenliğindeki "Killing Season" filminde "intikam peşindeki bir Sırp asker" karakterini canlandıracak.

    Travolta, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da.

    Bosna Hersek Federasyonu Haber Ajansı FENA'nın haberine göre, Travolta'nın Bosna-Hersek'e geldiği, Travnik kenti yakınındaki Vlaşiç Dağı'nda bulunan bir otelde akşam yemeğine gittiği, daha sonra başkent Saraybosna'ya döndüğü kaydedildi.

    Bosna-Hersek'te 3 gün kalacağı belirtilen Travolta'nın, bu ülkeye ziyaret düzenlemesinin sebebinin Bosna savaşıyla ilgili çekimleri yapılacak olan ve kendisinin de rol alcağı "Killing Season" adlı filmi olduğu öğrenildi.

    Steven Johnson'un yönetmenliğini yaptığı "Killing Season" filminde, Travolta'nın "intikam peşinde olan bir Sırp asker" karakterini canlandıracağı kaydedildi.

    2012 yılının Ocak ayında çekimlerine başlanacak filmde, Travolta'nın yanı sıra Robert De Niro'nun da oynayacağı öğrenildi.

    Bosna-Hersek'in haber sitesi "Sarajevo-x"te yer alan haberde ise Travolta'nın özel uçakla Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'e, buradan da karayolu ile Saraybosna'ya geldiği belirtildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow