hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Görevimiz Tehlike son sayıyor!

    Görevimiz Tehlike son sayıyor
    expand

    "Görevimiz Tehlike" serisinin dördüncü filmi "Hayalet Protokolü" seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrolünü Tom Cruise'un oynadığı filmin New York galası yapıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gökdelenlerden atlıyor, binaların üzerinde yürüyor... 49 yaşındaki ünlü aktör, bütün bunları dublörsüz gerçekleştiriyor.

    Tom Cruise'un formundan hiçbir şey kaybetmediğini gözler önüne serdiği yeni filmi "Görevimiz Tehlike Hayalet Protokolü"nün New York galası yapıldı.

    Filmi sadece ABD'de değil, bütün dünyada tanıtan oyuncular Güney Kore, Moskova, Dubai ve Londra'dan sonra bir kez daha kırmızı halıdaydı.

    ses tom cruise: aksiyon sahneleri benim kabilityetim ve gücüm doğrultusunda planlanştı. hem zaten yapamayacak olsam bile, çalışır gene de yapmaya denerdim.

    Serinin 4'üncü filminde Cruise, Kremlin'e düzenlenen saldırıdan sorumlu tutularak suçlanan ve açığa alınan Görevimiz Tehlike ekibi'nin lideri ajan Ethan Hunt'ı canlandırıyor.

    Bu seferki görevi, elinde kaynaklar ve arkasında destek olmadan, ekibin itibarını kurtarmak ve yeni saldırıları engellemek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Filmde ünlü aktöre ailesinden de tam destek geldi.

    Tom Cruise ve Katie Holmes'un minik kızı Suri de filmin son sahnesinde şarkı söyledi.

    Film 23 Aralık'ta Türkiye'de sinemaseverlerle buluşacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow