hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nefesler kesildi

    Nefesler kesildi
    expand

    "Extreme G" programının ilk bölümünün konuğu Birol Namoğlu oldu. Programda paraşüt ile serbest atlama sporu tanıtıldı. Paraşütle 4000 metre yüksekten atlayan Hayko Cepkin ve Birol Namoğlu ekran başındakilere heyecan dolu dakikalar yaşattılar.

    Hayko Cepkin, yapmış olduğu üç albüm ve etkileyici sahne performanslarının yanı sıra, bu kez televizyon programı ile konuşulmaya başladı.

    İlk bölümü hafta sonunda CNN TÜRK'te ekrana gelen "Extreme G" programının konuğu Birol Namoğlu oldu. Programda THK Gökçen Havacılık Efes Atlayış ve Uçuş Merkezi Hocaları eşliğinde paraşüt ile serbest atlama sporu tanıtıldı. Paraşütle Selçuk semalarından 4000 metre yüksekten atlayan Hayco Cepkin ve Birol Namoğlu, ekran başındakilere heyecan dolu dakikalar yaşattılar.

    Lisanslı bir paraşütçü ve motorsiklet tutkunu olan Hayko Cepkin, program içerisinde paraşütle atlama, rafting, kayak, bungee jumping, hang gliding, dağcılık, yamaç paraşütü, parasailing, paramotor, caving-camping, motokros, planör ile uçuş, akrobasi uçuşları, kite surf gibi birçok extreme sporu ekranlara taşıyacak.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow