hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sokak basketbolunun kralı CNN TÜRK'te

    Sokak basketbolunun kralı CNN TÜRKte
    expand

    Dünyanın her yerinden en yetenekli basketçilerin mücadelesine ev sahipliği yapan, 1’e 1 basketbol turnuvası Red Bull King of the Rock Türkiye Finali 6 Ağustos Cumartesi günü saat 12.20’de CNN TÜRK’te ekrana gelecek.

    29 yıl boyunca 1500’den fazla mahkum, Alcatraz Hapishanesi’nden çıkmayı hayal etti, şimdi yüzlerce kişinin en büyük hayali Alcatraz’a girmek...

    Elemeleri geçen 32 finalist Alcatraz’a giden isim olmak için İstanbul’da düzenlenen Türkiye Finali’nde ter dökecek. Sirkeci’den hareket eden İDO Suhulet Feribotu’nda mücadele eden oyuncular, yalnızca rakiplerine karşı değil aynı zamanda metal zeminin yıpratıcılığına, zaman zaman geminin içine düşen dalgalara ve boğazın amansız Lodos rüzgârına karşı da mücadele etmek zorunda kalacak. Boğaz’ın sularında yapılan özel organizasyonu usta isim Cem Yılmaz’ın canlı yorumlarıyla CNN TÜRK’te izleyip İstanbul Boğazı’nda eşsiz bir sokak basketbolu şölenine tanık olacaksınız.

    CNN TÜRK’ün basın sponsoru olduğu Red Bull King of the Rock Türkiye birincisi Alcatraz’daki finale gitmeye hak kazanacak ve All-Star’da forma giyen Red Bull sporcusu Rajon Rondo’nun da oyuna dahil olmasıyla unutulmaz bir tecrübe yaşayacak.

    YAYIN TARİHİ: 06 AĞUSTOS 2011 / CUMARTESİ

    YAYIN SAATİ: 12.20
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow