hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Chicago Bulls iyi başladı

    Chicago Bulls iyi başladı
    expand

    Lokavt sonrası kısaltılmış NBA sezonunun hazırlık döneminin ilk maçları yapılırken, Ömer Aşık'ın da formasını giydiği Chicago Bulls deplasmanda Indiana Pacers'ı 95-86 yenerek iyi bir başlangıç yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bulls'un yeni transferi Richard Hamilton ve Pacers'ın yeni ismi David West'in forma giymedikleri maçta 18:17 dakika süre alan Ömer Aşık 2 sayı, 2 ribaund, 1 asist, ve 1 top kaybıyla mücadele etti.

    Conseco Fieldhouse'da oynanan karşılaşmada geçen sezonun MVP'si Derrick Rose (16 sayı, 3 ribaund, 4 asist, 6 top kaybı) ve Luol Deng (16 sayı, 6 ribaund, 5 top kaybı) konuk takım adına en skorer isimler olurken, kenardan gelen C.J Watson (15 sayı, 4 ribaund, 3/3 üçlük) ve Taj Gibson (12 sayı, 9 ribaund, 2 blok) çift hanelere ulaşan diğer Bulls oyuncularıydı. Carlos Boozer ilk beş başladığı maçı 24:42 dakikada 3/10 genel şut, 7 sayı, 6 ribunt ve 3 top kaybıyla tamamladı. Bulls coachu Tom Thibodeau karşılaşmada takımının 17 asist ve 24 top kaybı yapması nedeniyle oldukça rahatsız görünürken, yine de “Bazı güzel şeyler gördüm” dedi.

    Ev sahibi Pacers ilk çeyreği 11 sayı önde kapatıp, 33 sayı attıktan sonra kontrolü elde tutamadı. Geçen sezon playofflarda ilk turda karşılaşan iki takım arasındaki maçta yine fazla bir şey değişmemiş göründü. Bulls o seriyi 4-1 kazanırken zorlanmıştı, Tyler Hansbrough (19 sayı, 12 ribaund) korkusuyla Boozer titrek oynamıştı. Bu kez Hansbrough'nun yanı sıra Paul George (17 sayı, 10 ribaund) double-double yaptı, ancak takımın skor açısından en güvendiği isim Danny Granger maçı 5/17 şut ve 12 sayıyla tamamladı. Indiana'lı olan yeni transfer George Hill de sadece 3 sayılık katkı yapabildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow