hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kevin Durant Dallas'a şaka yaptı!

    Kevin Durant Dallasa şaka yaptı
    expand

    Oklahoma City Thunder, geçen yılın şampiyonu Dallas Mavericks'i Kevin Durant'ın son saniye basketiyle 104-102 mağlup etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Oklahoma City Thunder'ı sürükleyen Kevin Durant, son saniye üçlüğüyle Dallas Mavericks'i perişan etti. Bu sezon oynadığı tüm karşılaşmalarda 30'un üstünde sayı bulan yıldız oyuncunun takımı, son şampiyonu 104-102 yenmeyi başardı. Dallas'ta Dirk Nowizki 29 sayı, 10 ribaundla double double yaptı.

    Memphis Grizzlies maçında iki yıldız Duran ve Westbrook, Dallas maçı öncesi 'biz arkadaşız' mesajı verirken, bu mesaj dosta güven, düşmana korku salıyordu!

    Chesapeake Energy Arena'daki müsabakaya ilgi büyüktü. Yaklaşık 19 bin basketbolsever, belki de unutamayakları maça geldiklerinden habersiz koltuklarında oturuyordu.

    Müsabaka büyük bir denge içinde geçiyordu. İlk iki maçından yenilgiyle ayrılan son şampiyon, kötü gidişe son vermek; şampiyon adayı ise seriyi sürdürmek istiyordu.

    Durant Thunder'ı, Nowitzki Dallas'ı son ana kadar sürüklemişti. Eski benliğini bulmaya çalışan Vince Carter, Dirk'ten rol çalıyordu. Bitime 1.4 saniye kala üçlüğü gönderen Carter ve şürekası maçı koparttığını düşünüyordu. Ancak birini unutmuşlardı!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mola sonrası rakip yarı alandan topu başlatan Thunder, elbette Kevin Durant'e aktaracaktı topu. Dengesiz pası alan Durant, bir dakika önce sevinç nidaları atan Carter'ın üstünden öyle bir üçlük gönderdi ki...

    Dallas yıkılmış, Oklahoma City çıldırmıştı!

    104-102 sona eren müsabakaya Kevin Durant son saniye üçlüğünü saymazsak, 30 sayı, 11 ribaund, 6 asistle damga vurmuş, Westbrook ve Ibaka da ona yardım etmişti.

    Dallas'ta ise Dirk Nowitzki'nin 29 sayı, 10 ribaundluk performansı galibiyet için yeterli olmadı.

    Kaynak: Eurosport 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow