hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dinamo Kiev maçı Lyon maçı gibi olursa!..

    Dinamo Kiev maçı Lyon maçı gibi olursa..
    expand

    Dinamo Kiev'in Avrupa Ligi'nde gruptan çıkabilmek için Beşiktaş'ın yenilmesini beklemenin yanı sıra Maccabi Tel Aviv'i de en az 4-0 yenmesi gerekiyor. Bu ihtimal akıllara 7-1 biten şaibeli Dinamo Zagreb - Lyon maçını getiriyor.

    Dinamo Kiev'in gruptan çıkabilmesi kendi elinde değil. Beşiktaş'ın Stoke City'ye kaybetmesi durumunda Dinamo Kiev'in gruptan çıkabilme ihtimali olacak.

    Eğer Beşiktaş, Stoke'a 1-0 kaybederse Dinamo Kiev 4 farklı bir galibiyetle gruptan ikinci olarak çıkabilecek.

    Beşiktaş'ın maçın kaybetmesi beklenmese de Stoke City'nin gruptan lider çıkmak için maçı kazanması gerekiyor.

    Bu ihtimal Dinamo Kiev'in iştahını kabartıyor.

    Ancak Kiev'in rakibi Maccabi Tel Aviv'in hiçbir iddiası olmaması akıllara Dinamo Zagreb-Lyon maçını getiriyor.

    Lyon bu maçı 7-1 kazanmış ve Ajax'ın Real Madrid'e 3-0 mağlup olmasıyla imkansız denilen gol farkını kapatıp averajla Şampiyonlar Ligi grubundan çıkmayı başarmıştı.

    Bu skor kamuoyunda bazı ipuçlarıyla birlikte şike olarak değerlendirilmiş ve UEFA'nın Fransız başkanı Michel Platini suçlanmıştı.

    Beşiktaş maçına bağlı olarak Dinamo Kiev maçında da böyle bir sonucun olması kafaları karıştıracak. Üstelik Dinamo Kiev bu maçta Shevchenko başta olmak üzere üç önemli futbolcusundan yoksun olarak çıkacak.

    Bu iddialar sosyal medyada da kendisine yer bulmuş durumda. Her şey Çarşamba günü oynanacak iki maçın sonucunda belli olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow