hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Macaristan umutlu

    Macaristan umutlu
    expand

    Macaristan spor medyası, Türkiye'yle aynı grupta yer alan Macaristan A Milli Futbol Takımı'nın 2014 Dünya Kupası finallerine gitmesi konusunda umutlu.

    Macaristan'ın en önemli günlük spor gazetesi olan Nemzetisport'un editörü Andras Vincze, D Grubunda Türkiye ile birlikte yer alan Macaristan'ın, Hollanda'dan sonra grubu ikinci bitirebileceğini açıkladı.

    AA muhabirine konuşan Vincze, normal şartlarda D grubunun favorisinin Hollanda ve Türkiye olduğunu, ancak Türkiye A Milli Takımı'nın son iki yıldan bu yana ortaya koyduğu performansın düşük olduğunu söyledi.

    Ünlü Macar gazeteci Vincze, Macar takımının 2011 yılında hem futbol olarak, hem de skor olarak başarılı sonuçlar elde ettiğini, genç futbolculardan oluşan takımın müthiş özgüven kazandığını belirtti.

    Macaristan Sport TV 1 kanalı editörü Attila Moncz ise, grubun liderliği için Hollanda'nın kesin favori olduğunu, ikincilik için ise Türkiye ile birlikte Macaristan'ın çekişeceğini söyledi.

    Günlük Magyar Hirlap Gazetesi spor direktörü Laszlo Kiss, Türkiye'nin son iki yılda aldığı sonuçları çok başarısız bulduğunu, Hollandalı teknik adam Hiddink'in yönetimi altındaki Türkiye'nin hem oyun anlamında, hem de sonuç anlamında oldukça geri gittiğini söyledi. Kiss, yeni teknik direktör Abdullah Avcı'nın Türkiye'yi yeniden eski başarılı günlerine döndürüp döndüremeyeceğini merakla takip edeceklerini kaydetti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow