hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    GS'de hüsran: Ne Hamit de Gökdeniz

    GSde hüsran: Ne Hamit de Gökdeniz
    expand

    Galatasaray'ın peşinde olduğu iddia edilen oyunculardan Gökdeniz Karadeniz, Rubin Kazan'la sözleşme yeniledi. Son maçlarda performansıyla dikkat çeken Hamit Altıntop'un da Real Madrid'den ayrılmak istemediği öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eurosport'un haberine göre uzun süredir Real Madrid'in Türk oyuncusunu transfer etmek isteyen Galatasaray'da planlar bozuldu. Gökdeniz’i Rubin Kazan, Hamit'i de Real Madrid bırakmıyor.

    Galatasaray ilk yarının lideri.. Topladığı 37 puanla ezeli rakibi F.Bahçe’nin 2 puan önünde zirve keyfi süren sarı-kırmızılılar iyi top oynuyor ama eksikleri de çok. Bu ‘eksik’ diye nitelendirdiğimiz başlıca bölge ise kanatlar.. Ve teknik direktör Fatih Terim, bu derde çare olması için Gökdeniz Karadeniz ismine yoğunlaşmıştı.

    Vatan'ın haberine göre, Oyuncunun menajeri Gökhan Keçeci’ye ulaştı ve Gökdeniz Karadeniz transferini sordu.. İşte alınan yanıt: "Oyuncum bir süredir şu an oynadığı kulüp olan Rubin Kazan’ın tekliflerini değerlendiriyordu. Ve dün yapılan görüşmede orta nokta bulundu. Yani oyuncum Rubin Kazan’da kalacak. Kulüple 2015 yılına kadar anlaştık. G.Saray’a transferi imkânsız.”

    Bununla kalsa iyi.. Real Madrid’in son kupa maçında sağ bek oynayan Mourinho’nun gözüne giren Hamit Altıntop da kulübü bırakmama kararı aldı. Böylece daha önce söz alınan milli yıldızın transferi de yattı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow