hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Medyada ilk yarının lideri Beşiktaş

    Medyada ilk yarının lideri Beşiktaş
    expand

    Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, yazılı basında yer alan haber sayısında ise ilk yarının lideri oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Medya takip ajansı Interpress'in yazılı basını kapsayan araştırmasına göre siyah-beyazlılar, Eylül ayından bu yana yayımlanan 26 bin 974 adet habere konu olarak, bu alanda ilk sırayı aldı.

    Ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ile derginin incelendiği raporda, ilk yarı sonunda Süper Lig ve Avrupa liglerinde maçlar yapan takımların haber sayılarında önde olduğu, 25 bin 831 haberde ismi geçen Trabzonspor'un Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada yer aldığı kaydedildi. İlk yarıda Fenerbahçe'nin hakkında çıkan 23 bin 845 haberle üçüncü, ligin ilk yarısını lider tamamlayan Galatasaray'ın ise toplam 22 bin 989 haberle dördüncü, Bursaspor'un ise 17 bin 954 haberle beşinci olduğu bildirildi.

    Futbolcularda Alex ilk sırada

    Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex de Souza, sezonun ilk yarısında yazılı basında isminin geçtiği 4 bin 962 haberle futbolcular arasında ilk sırada yer aldı. İlk yarıda 16 golle gol krallığında ilk sırada bulunan Trabzonsporlu Burak Yılmaz, 3 bin 587 haberle ikinci, Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma ise 3 bin 364 haberle üçüncü sırayı elde etti.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow